Отзывы, пожелания, трип-репорты

Якість найвища! Зовсім не рівня тому, що пропонують на закладках або є з рук. Останній раз така якісь попадалась мені в Празі в році 17-18, тут поготів такого не було. Однозначно рекомендую!

• Вподобайка
Реакції: daddydwarf

daddydwarf

Балів: 40
    Благодарю за отзыв! Обращайтесь!
Интересно интересного

Что при оформлении заказа, что при получении - всё на высшем уровне.
И подсказали, и на вопросы ответили.
Всё очень оперативно. 5+ 😎

• Вподобайка

daddydwarf

Спасибо Вам за отзыв!
замовляв більше 5 разів, кожен раз відповідь оператора професійна без будь-яких нарікань. якість пакування на вищому рівні, в вакуумній упаковці і ще додатково роблять навіть нову плівку на коробці в якій відправляють для максимальної герметичності. при оформлені до 15:00 дійсно відправляють в той же день. був один випадок коли вага не співпала з тою яка була замовлена, в мене було відео розпаковки і вирішили це питання без будь-яких проблем.
по якості товару, є порівняння з іншими магазами і можу сказати що меф тут поки що найкращий, хороші великі кристали, ефект приємна ейфорія і трохи стіму, баланс ідеальний.
рекомендую цей шоп!

• Вподобайка

daddydwarf

Благодарю за отзыв! Обращайтесь!)
Вважаю найкращим та надійним магазином в цей складний час, перше знайомство було ще в 2019році, завжди найкраща якість стафу, оператор завжди відповідає адекватно і допоможе в усіх питаннях як по оплаті так і по доставці, по доставці все швидко і максимально безпечно, рекомендую

• Вподобайка

daddydwarf

Спасибо за отзыв! Рады, что Вам у нас нравится!
Назад
Зверху Знизу