Прийшов час залишити відгук на кокаїн гнома. Зв'язався з гномом, зробив оплату одиниці коки. Ввечері того ж дня прийшла посилка (потрібно враховувати, що місце її розташування попередньо не буде відоме до відправки). Стелс звичайний, адекватний. В мішечку був бонус близько 25% додатково, цільний камінь, на вигляд приємного білого кольору порошкового типу. Після чого в першій половині дня ми з напарником почали. Через декілька хвилин після вживання фізичний стан став більш повітряний і з'явилася доволі яскрава ейфорія з насиченими кольорами, стім чітко відчутний, але акцент саме на ейфорію. Час дії речовини спочатку десь година-півтори на смак, але нікуди не зникає, розкриває добре як завжди алкоголь ( раджу спробувати щось типу вина або коктейлів, я пив просекко, на наступний день джин з тоніком), а маріхуана навпаки цього разу діє деструктивно і працює на заборону більше ( можу порадити не зловживати, я постійно і багато курю, але в даному разі припиняло дію і втомлювало), за день вдвох ще 4-5 разів повторили, під кінець вечора вже повністю втомився від вживання речовини, вдалось поспати. Наступного вечора залишилася траса, яку я використав і після чого почав пити алко в компанії друзів. Дія нікуди не ділася навіть за декілька годин, і випиваючи під музику в веселій компанії, вдалось приємно провести час під відчуття штучно-ейфорійного стіму. Дякуючи гному, отримав приємний досвід, хоча все одно не являюсь поціновувачем даного продукту.