Отзывы, пожелания, трип-репорты

Заказывал у Visa еще лет 5 назад первые разы, потом перестал и из головы вылетело, как это удобно и обалденно. Начал брать клады в городе, но постоянные ненаходы и сам рискованный процесс заставили вспомнить о легендарном магазине. Сделал уже 3 заказа, дважды ешки, третий раз еще и MDMA, так как Добрый Гном подсказал, что он отличного качества.
О боги, народ, если еще кто не пробовал MDMA, всем обязательно. Это нечто. У меня высочайший толлер, ешки жру раз в 2-3 недели. Они действуют уже часа 1,5-2 максимум.
Так вот, МDMA меня от 200 мг унесло на небеса, просто счастье во плоти.
Но самое крутое - отходов практически нет. Настроение супер, физическое самочувствие и психическое - отличное. Эффекты круче чем от экстази, а выходов нет. Это ли не счастье?
По поводу Доброго Гнома - это просто верх профессионализма, тактичности и терпения. Я очень надеюсь, что Visa не перейдет на ботов, потому что такое общения - дорогого стоит.
Стаф - 10/10
Стелс - 11/10
Оператор - 12/10

Останнє редагування:
Есть фото мефа?

daddydwarf

Балів: 40
    Фото можно запросить у оператора
Вже не перший раз роблю замовлення, і завжди залишаюсь задоволеним. Сервіс та якість на високому рівні, рекомендую!

• Вподобайка
Реакції: daddydwarf

daddydwarf

Спасибо за то, что выбираете нас!
N2-20241031180301.jpg

mmlon.jpg

Buddha-20241031180214.jpg

Dior-20241031180223.jpg

kim.jpg

brand.jpg

Pop-Smoke-20241031180256.jpg

Rolls-Royce-20241031180259.jpg
Отличные новости! В нашем ассортименте появился XANAX. Также доступны новые принты таблеток XTC. Больше информации в прайс-листе!

Останнє редагування:
Отличные новости! В нашем ассортименте появился XANAX. Также доступны новые принты таблеток XTC. Больше информации в прайс-листе!
Ассортименте это всё растёт и растёт и это не может не радовать 👍

Пожалуйста завезите адерал или его аналоги... сдвг меня уже заебало

Пожалуйста завезите адерал или его аналоги... сдвг меня уже заебало
Да, хорошая вещь была - рабочая, и похер что там не говорили за левое содержимое в составе, но по сравнению с тем, что сейчас есть в виде д-метов и всяких там заявленных, "чистых" декстроамфетаминов, дублирующих оригинальную формулу, то все по факту туфта.

vape.jpg

WAX-concentrate-20241106120034.jpg

HASH-Champagne-20241031180233.jpg
И снова пополнение ассортимента! В наличии THC VAPE, WAX, HASH

Останнє редагування:
Приз отриманий - кет і 2св, відправка швидка, стелс - як звичайна покупка в інет-магазині , не відразу і найшов речовини

Вкладення

• IMG_20241106_183144345.jpg
    IMG_20241106_183144345.jpg
    1 MБ · Перегляди: 20
Останнє редагування:
Доброго времени суток . Хочу поблагодарить данный шоп , за отличную работу с клиентами и качество товара.
Недавно заказывал амф отправкой по почте.
Оператор сразу ответил , и помог на всех этапах , отвечает вежливо, четко и по делу , ничего лишнего .
По срокам отправки вышла небольшая задержка, по техническим причинам , но это не критично , причем ещё и бонус к следующему заказу пообещали;).
По стелсу нет ни каких вопросов , все на высшем уровне, качественно и безопасно .
Сам амф тоже приличный , без лишних запахов , чистый белоснежный цвет, не мокрый как порой бывает, в основном мелкие камни которые хорошо дробятся , побочные эффекты минимальные , я их особо и не заметил , хотя толерантности к данному веществу у меня нет .
Спасибо большое магазину за хорошую работу ❤️
Оператор 10/10
Упаковка 10/10
Вещество 10/10

Приз отриманий - кет і 2св, відправка швидка, стелс - як звичайна покупка в інет-магазині , не відразу і найшов речовини
И что ты микс делаешь???Пробовал и то и то. Кет это не для меня 2сб прикол но тоже своеобразный такое для редкого употребления ,толлер каждый день умножаеться на 5 .

DMT-fumarate-DMT-freebase-20241113134600.jpg

2-C-I-20241113134604.png
Пополнение ассортимента ViSA WHiTE. В наличии ДМТ и 2C-I

Приз з флуділки
Общение с гномиком 11/10
Посилка 9/10
Стелс10/10
00 початок тріпу занюхав дорогу нічого не відчуваю носик не пече не відчуваєця
05 мурашки по тілу але без ефекту гірки ліфти але проходять швиденько
10 починаєця ефект швидко розганяє ефйоріє хорошо начинаєця спокойствіє і легше починаєця хрдити
20 ейфор розганяєця на високий план та стає плато общатися стає цікавіше але тепер хочеця присісти сіли на лавочку каріна включає якусь шляпу тіпа звонок з рандомними людьми і начинаєця таке що вам не знати))))
30 той самий ефект але общатись пересткло хотітись сижимо чіломо під мцзику кайфуїм))
40 ефект починає спадати і вже хочеш ходить ідемо по дорозі общаїмся ейфорія сппдає
50 ефект сильно знизився і вже тверезий майже
60 ефект спав
А тепер оцінка стафу 15/10
Каріні сподобалось))
Дозування 60 -70 мг
17316889416348815125273792592330.jpg

Отзыв-репорт

Эта партия кокса это просто нечто, извиняюсь за выражение, но пиздует он просто страшно, лютая эйфория на 55% и стим процентов на 45 наконец то появилось «желание жить» и сделать все дела которые я откладывал «на завтра», к сожалению прошлые партии такого не давали, но эта партия огонь, можно сказать что вещество раскрыло себя по новому в моих глазах и точно стоит своих денег, про текущую партию мдма ничего не могу сказать, но в прошлом заказе оно было очень приятным, прижимает к дивану, эйфория, тактильность на максимум, улыбка как у Чеширского кота, чистый кайф, но все таки нужно делать перерывы, после третьего приема за неделю эффект держался от силы час, и на следующий день физическое состояние и настроение было отвратительное, фен( насколько я понял это был обычный-прущий)заказывал в начале октября, я бы сказал что это обычное «рабочее вещество», плотная дорога перед работой - часов 8-10 концентрации, отсутствия желания спать, зевать, втыкать и тд, но из минусов - всё те же 8-10 часов невозможно уснуть, ешку(Dior) отложил до лучших времен возможно потом допишу отзыв на нее

UPD
Отдельное слово хочу сказать по поводу стелса, если без подробностей(что бы не палить стелс), он просто на высоте

Останнє редагування:
  • Love
Реакції: qwecursed та daddydwarf

daddydwarf

Спасибо за содержательный отзыв! Рады сотрудничеству!

Дякую за виділену пробу TUCI. Запрошую до прочитання репорту.

А також хочу подякувати за приз, виграний у флудилці.

IMG_20241114_112451.jpg

Перед вами на фото MDMA. Потужні кристали МДМА, котрі вже були трошки заюзані мною. Прекрасна ейфорія, якість висока, щелепу фактично не зводило взагалі, за це люблю кристали.
Рекомендую таритись у ViSA WHiTE!
Звертайтесь до оператора по контактах, або ж до daddydwarf, вам будуть раді в цьому шопі, і ви отримаєте всебічну якість та суцільне задоволення від покупок тут!

Останнє редагування:
магаз топ. как за столько лет не деграднули - это магия просто) не было еще ни одной серьезной проблемы ни с доставкой, ни с веществами

Репорт на гриби Golden Teacher від гнома. Зробив замовлення на сайті 5г., через 2 дні забрав. Стелс 10/10 чьоткій. Вага разом з пакунком приблизно 5.7 г. Мої габарити - 176см/72кг. приблизно. Гриби давно не вживав пару років ( таких потужних, як виявилося, все-таки вперше). Інші речовини також "-" , маріванна +. Доза - 2.5 г. Далі таймінг... 12.00 початок. 12.15-12.20 відчуття стіму, який супроводжується спітнілими підмишками та долонями. Думки дезорганізовані. Тошнота. 12.30 - 13.00 стає весело прям дуже, всі і все оточуюче викликає дикий приступ сміху, який тільки посилюється з часом. Вийшовши на вулицю, листопад зустрів красивим осіннім видом, як з картини. Але знаходитися в суспільстві і не привертати на себе увагу вже не має змоги. Роботу головного мозку та , як наслідок, зростаючий потік слів ротом вже не зупинити. Забігаючи на перед, наступні 3-5 годин. Все це супроводжується потужними візуаламт, і так.. 13.00 - 16.30/17.00 тошнота зникає. Вхід виконан, двері за тобою зачинені. Сиджу в кімнаті зі своїм старим знайомим, наразі співтестером. Включений телевізор з та передачами, які переключалися на футбол. Більша частина моєї подорожі візуально виглядала як чувак сидить на кріслі сам з собою спілкується, жестикулюючи і 3 години без передиху сміється з усього. Моїй мамі навряд чи сподобалось таке дійство. Як моєму співрозмовнику, на якого я мало звертав уваги найближчі 3 години. Тільки мої думки і візуали. Думки: .. немов я кожну дію я бачив зі зворотнього кінця. Тобто людина курить сигарету - я думаю від імені сірника, який підпалює. На стіні навпроти постійно змінювався колір від жовтого, світло-зеленого до пурпурного та багряного. Картинка на тВ давала цікаві зміни. Спочатку кольори, дуже насичено, як на кольоровому електроні, витягнуті вбік обличчя, довгі, як в карикатурах, шиї , розмір зображення постійно змінювався як зум, а також відстань до тв, коли почали дивитись футбол, кількість гравців істотно збільшувалась, наче вони на полі розмножуються. 17-17.30 Дія активної подорожі істотно зменшується, відображається на меншому контрасті кольорів та візуалів. Коли дивишся в обличчя людині, яка щось хоче мовити, здається ти вже знаєш що саме. Після 18.30. почали пити щось на кшталт вина і поступово повернулися до відносно адекватного мислення , хоча і постефекти, враження і настрій, який задав у подорожі залишаються з тобою, як і прогресивне мислення, коли вдало пройшов тріп бонусом до кінця дня. Також більш насичений колір і певні візуали вже до сна, який прийшов до мене під музикальні кліпи на ютуб близько 00.00. П. С. Ефект доволі потужний, тому тре бути підготовленим, і дози 2.0г. як моєму "колезі" має вистачити з головою. Якщо не впевнений можна навіть менше спробувати. Результат для мене - вау ефект і дуже потужні і цікаві враження. Товар 10/10, стелс 10/10. Дяка, гноме.

Назад
Зверху Знизу