Всім доброго дня. Вирішив якось замовити собі ручку з ТГК. Я не новачок і ручки як на мене зручніше за просто траву, та й вистачає на пристойний час, отож менше треба світитись на усіляких НП чи МП. На жаль продавець у якого я зазвичай купував рідину для ручки десь зник, самостійно готувати не було натхнення, отож залишалось довіритись професіоналам. Оскільки я люблю тварин більше ніж людей, то кота за те що він знищив мій вейп з ТГК я вирішив відпиздити лише один раз. Екзекуцію було вирішено перенести на інший час, бо в гості до нас спочатку завітала приємна знайома, потім дивним чином знайшлась забута в морозильнику заначка трави, коротше кажучи хвостатому не інакше як Доля ворожила і він ситий з наглою пикою зверхньо споглядав на оточуючий нас світ. перебуваючи в гарному настрою я відкрив перелік продавців і знайшов продавця G-Lab, який пропонував як ручки, так і рідину, а також терпени на вибір. Рідина без вейпу була для мене безперспективна, тому замовив ручку з терпенами і присмаком трави. Під час замовлення виявилось, що є можливість оплати карткою, але комісія досить неприємна. Ну то таке, морочитись з криптою не було натхнення. Замовлення отримав як на мене вчасно, тому що вживаю канабіс після лазні по суботах. Напарившись я сів на ганку лазні, залив води у окріпник і додав трісок, бо люблю попити смачного шу пуеру після лазні, а поки окріпник потроху закипав я дістав ручку і зробив першу затяжку. Втримати в собі не вдалося, бо продавець як на мене переборщив з терпенами, отож горло дерло як коти коріння валеріани у пачках. Тут закіпив окропник і я дещо відволікся на приготування чаю. Кілька наступних затягувань пройшли на диво важко та неприємно. Ефект з'явився, але відчуття були якісь дивні. Чай з халвою дещо розрадив, але бажання повторити не з'явилось. Отож на наступну суботу замовив звичайної трави в іншого продавця, проте це вже зовсім інша історія. Загалом вийшло як з фальшивими повітряними кульками: кульки є, але радощів життю не додали.