Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Конкурс на лучший трип-репорт весна 2025 от oracle24.bz
Так ось ці вкрай хитровйобані меркантильні істоти саме так і роблять. Пристально розглядаючи десятки, сотні, тисячі варіантиків. Прощупуючи всі можливі блага кожному варіантику дарують надію. Але на останньому етапі підбору критичне мислення напрочь ламається і обирають найгіршого обригана зі всіх можливих
Того самого далбайоба з останньої парти, котрий уже 15 років ходить в тих же спортівках адідас вонючих пропержених, котрі спиздив у баби Ксені на Прівозі
Блин, нужно будет обязательно исправить тот факт, что у меня нет репортов по вашему магазину, а так бы я легко поучаствовал, употреблять наркотики я, вроде, умею
Остановился передохнуть на лавке. Смотрю бежит моя. Думаю быстро, шо может быть. Я к ней, говорю мася шо такое? А она - ничего, иди домой, я в укрытие. Я за ней, говорю - давай проведу, можно я с тобой? Нет! Иди домой. Думаю, хз пойду у малого спрошу, что с ней. Захожу, только папуга дома. Позвонил малому, он сказал что там пол школы, родительский комитет (мать его) и вся остальная пиздабратия.
Все дело в том, что я пока писал, туда, сюда - уже и бухла нет. Есть меф но надо дать ему время.
Ganjah.cc Шишки в Києві кладом, доставка по Україні, робота. Подробиці в чаті ТУТ
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.