Ну так тоді вам доцільно щось новеТут вже як вам хочеться, бо натхнення багато
Умри, но виделяйся - правило маркетингу
Ну так тоді вам доцільно щось новеТут вже як вам хочеться, бо натхнення багато
А скільки треба голосів ?А я нагадую, що 2:2
лучше как раньшеА я нагадую, що 2:2
Ну тільки коли закінчиться ажіотаж в сусідній флудильнілучше как раньше
у тт? там победитель уже естьНу тільки коли закінчиться ажіотаж в сусідній флудильні
Значить і тут скоро будеу тт? там победитель уже есть
товар получен и успешно уничтожен -отзыв напишу попозжа ебать кокаин плюс алкоголь штырит песец )Ну тільки коли закінчиться ажіотаж в сусідній флудильні
Опять ты за своёкокаин плюс алкоголь
Супер!товар получен и успешно уничтожен -отзыв напишу попозжа ебать кокаин плюс алкоголь штырит песец )
ко мне вчера зашло 2 лицо Водоканала - отвественный чиновник отвечающий за водоснабженье нашего города - я не смог ему отказать в просьбе забухать . Я даже не за себя бухал а за весь город что б нас была вода 24 часа в сутки )Мы обсудили кучу технических моментов водопостачення хотя я в этом вообще лох !!Опять ты за своё![]()
Допишеться до того часуСупер!
Повідомлення об'єднано автоматично:
До речі, якщо до п'ятниці доб'єте 10800, то запустимо флудільню вже в п'ятницю або на вихідних
Про людей турбуєшся, в депутати треба тобіко мне вчера зашло 2 лицо Водоканала - отвественный чиновник отвечающий за водоснабженье нашего города - я не смог ему отказать в просьбе забухать . Я даже не за себя бухал а за весь город что б нас была вода 24 часа в сутки )Мы обсудили кучу технических моментов водопостачення хотя я в этом вообще лох !!
начальник, та за нехер (с) Саша из Оптимус ГенгДо речі, якщо до п'ятниці доб'єте 10800, то запустимо флудільню вже в п'ятницю або на вихідних
Шкода, що не випускають більше відосиначальник, та за нехер (с) Саша из Оптимус Генг
Рулетка як на мене норм самеНу і я все таки за конкурси)
да, очень жальШкода, що не випускають більше відоси
шо я не люблю так це политични питання - могу сказать одно по теме зря ві кетамин вібирали ) Орех тут норм ебать меня штіритПро людей турбуєшся, в депутати треба тобі
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.