KARLSHOP|Выигpай лучший кокаин на фоpуме|Флудилка

понял спасибо - спорить бессмысленно - принесли сказали фен - ну я че спорить то буду понюхал каифанул

Не пробовал тогда, меня ещё на свете не было))
Но это именно ТОТ.
Попробовав который ты бы остался в диком восторге без шансов таким проявлениям типа "не понравилось" и т.п.
Это была симфония :love:

Значит я не пробовала)
К сожалению да((

Похоть, пристрасть, емпатія. То ти читав, що люди пишуть без партнера. Цю речовину тільки з коханою людиною або просто з приємною особою протилежної статі приймати. Ото воно. А просто упороться та пити каву - не воно.
Та краще мдма вже

Бля, ну зачем вы раздразнили тему фена???
Я теперь весь в воспоминаниях о нём...
Как ебашила полсуток его одна дорога то щас ни один меф, амф, альфа, МДМА и XTC не ебашат и близко даже вместе взятые и закинутые сразу по грамму(((

Бля, ну зачем вы раздразнили тему фена???
Я теперь весь в воспоминаниях о нём...
Как ебашила полсуток его одна дорога то щас ни один меф, амф, альфа, МДМА и XTC не ебашат и близко даже вместе взятые и закинутые сразу по грамму(((
Виграєш кокса і все буде

Чому, є моменти, за якими також тоска буває
Та буває, але я взагалі мало за чим сумую, і як не дивно в цьому переліку є справжній ФЕН, сам собі дивуюся, але забути його неможливо. І сум тут навіть не за минулим, а за теперішнім, де його немає. Чому?????? То були відчуття серед найщасливіших у житті :love:

Та буває, але я взагалі мало за чим сумую, і як не дивно в цьому переліку є справжній ФЕН, сам собі дивуюся, але забути його неможливо. І сум тут навіть не за минулим, а за теперішнім, де його немає. Чому?????? То були відчуття серед найщасливіших у житті :love:
Ну, мені трохи дивно

Назад
Зверху Знизу