ss14ss11
Конфуций
всмысле ? Не я сам фена уже 2 года не видел все с солями лазят - но меня в карантин КОВИДа - а это 2020 год впервые феном угостилиЗакончился лет 8 назад((
всмысле ? Не я сам фена уже 2 года не видел все с солями лазят - но меня в карантин КОВИДа - а это 2020 год впервые феном угостилиЗакончился лет 8 назад((
Это, батенька, в самом что ни на есть прямом смысле. Если ты не пробовал фен до 2016 года - то ты его не пробовал вообще.всмысле ?
Всё познаётся в сравнениипонюхал каифанул
Это тот который во время Второй Мировой англичане и японцы юзали?Закончился лет 8 назад((
Значит я не пробовала)Это, батенька, в самом что ни на есть прямом смысле. Если ты не пробовал фен до 2016 года - то ты его не пробовал вообще.
Не пробовал тогда, меня ещё на свете не было))Это тот который
К сожалению да((Значит я не пробовала)
Та краще мдма вжеПохоть, пристрасть, емпатія. То ти читав, що люди пишуть без партнера. Цю речовину тільки з коханою людиною або просто з приємною особою протилежної статі приймати. Ото воно. А просто упороться та пити каву - не воно.
Кожна речовина по своєму гарна. МДМА дає почуття магії. Але має більшу нейротоксичністьТа краще мдма вже
Більш токсичне ніж меф ?Кожна речовина по своєму гарна. МДМА дає почуття магії. Але має більшу нейротоксичність
Виграєш кокса і все будеБля, ну зачем вы раздразнили тему фена???
Я теперь весь в воспоминаниях о нём...
Как ебашила полсуток его одна дорога то щас ни один меф, амф, альфа, МДМА и XTC не ебашат и близко даже вместе взятые и закинутые сразу по грамму(((
Эх, не поймёшь моей тоски(( Кокс то кокс. Его на часик максимум хватит по верхам пройтись слегка.Виграєш кокса і все буде
Чому, є моменти, за якими також тоска буваєЭх, не поймёшь моей тоски(( Кокс то кокс. Его на часик максимум хватит по верхам пройтись слегка.
Так, при прийомі еквівалентних доз - набагатоБільш токсичне ніж меф ?
Все, значить рідше тепер буду вживати мдмаТак, при прийомі еквівалентних доз - набагато
Та буває, але я взагалі мало за чим сумую, і як не дивно в цьому переліку є справжній ФЕН, сам собі дивуюся, але забути його неможливо. І сум тут навіть не за минулим, а за теперішнім, де його немає. Чому?????? То були відчуття серед найщасливіших у життіЧому, є моменти, за якими також тоска буває
Доброї і вам)))
Да. Много.
Приветики, защитывают предложения от 4 словдоброе утро)
Ну, мені трохи дивноТа буває, але я взагалі мало за чим сумую, і як не дивно в цьому переліку є справжній ФЕН, сам собі дивуюся, але забути його неможливо. І сум тут навіть не за минулим, а за теперішнім, де його немає. Чому?????? То були відчуття серед найщасливіших у житті![]()
Так отож бо й мені)) Але ті відчуття дарував тільки він.Ну, мені трохи дивно
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.