Ох уже ті відчуттяТак отож бо й мені)) Але ті відчуття дарував тільки він.
Ох уже ті відчуттяТак отож бо й мені)) Але ті відчуття дарував тільки він.
Ти б теж вахуї був, повір))Ох уже ті відчуття
Також колись ганявся за цимТи б теж вахуї був, повір))
Я насправді лише тоді зрозумів шо таке ОРГАЗМ, і це не жарти, ба навіть лишень частинка того океану відчуттів))
Так отож бо, що я не ганявся й гадки не мав))Також колись ганявся за цим
Ох і завернув, письменник цілийТак отож бо, що я не ганявся й гадки не мав))
Але насправді це не головне, а лише один з аспектів того багатогранного виру відчуттів і почуттів.
А як часто вживаєш?Все, значить рідше тепер буду вживати мдма
А какой твой топ 3?Кокс кстати никогда не был моим фаворитом среди веществ, он даже не на 1м, и 2м месте
Та да, рвут жопы за кокосВот это я смотрю нафлудили)))
Так я ж их всех вчера и пригласил сюда))))Та да, рвут жопы за кокос
Ты виновник всего этого торжестваТак я ж их всех вчера и пригласил сюда))))
Да якось думав не часто вживати, але щось за місяці 5 , десь грама 3 вживА як часто вживаєш?
Мдма токсичне для серотонінових рецепторів
Меф - для дофамінових
Ну експерти не рекомендують приймати більше 2 мг на 1 кг маси тіла один раз на 3 місяціДа якось думав не часто вживати, але щось за місяці 5 , десь грама 3 вжив
Так, читав таке. Але читав і таке, що можна 1 раз через 3 тижніНу експерти не рекомендують приймати більше 2 мг на 1 кг маси тіла один раз на 3 місяці
Можливо, але краще не частити. Спробуй різнообразити, добав гриби та лсд. Щось одне раз в місяць. Я так 2 роки робив. А тут почали проби роздавати - то трохи зачастив.Так, читав таке. Але читав і таке, що можна 1 раз через 3 тижні
Лсд - над ним думаюМожливо, але краще не частити. Спробуй різнообразити, добав гриби та лсд. Щось одне раз в місяць. Я так 2 роки робив. А тут почали проби роздавати - то трохи зачастив.
Ти будеш реально в захватіЛсд - над ним думаю
Розпиаренное веществоТа да, рвут жопы за кокос
Полностью согласен!)но попробовать надо))Розпиаренное вещество
По-любому может штамп хороший))Полностью согласен!)но попробовать надо))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.