• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

ГЕЙ ПАРАД VS АКЦИЯ ЗА ТРАДИЦИОННЫЕ ЦЕННОСТИ

Чого ти там розкукарєкався, пшона сипнули? Чи зацепили твої дитячі травми?

Добре добре, з губ витри тільки мускулиність, а то кенти не зрозуміють.

Яке тобі взагалі діло як людина хоче прожити своє життя, хто ти такий щоб за когось вирішувати, глумитися та намагатись притісняти? Люди комунікують в своєму комʼюніті і не посягають на права інших, домагаючись їх чи ще щось. Багато крутих відомих людей зізнались в нетрадиційній сексуальній орієнтації, актори хороші Кевін Спейсі, Люк Еванс, і важко провести асоціацію між ними і тим садомізмом який в тебе в голові.

Вбивати себе наркотиками це так природньо і до цього в тебе питань немає, а от те що одностатева пара хоче прожити разом і користуватись всіма правами що і одностатева/класична/суспільно прийнятна пара то тебе це обурює і це не природний порядок речей. Смотрящий прийшов, вирішує що тут природньо а що ні, хто і як має жити своє єдине життя.
А ты случаем в жопу не долбися?

Но я не пиздабол, хватит меня так называть. Достал уже!
Так а я и не называл. Я пример привел.
Я дождусь когда будет, и тогда покажу что такое, когда я именно называю тебя пиздаболом. Думаю ты заметишь разницу

Так а я и не называл. Я пример привел.
Я дождусь когда будет, и тогда покажу что такое, когда я именно называю тебя пиздаболом. Думаю ты заметишь разницу
Ты очень не хороший человек

Ты очень не хороший человек
Абсолютно нормальный. То что я тебя за твои выходки не целую в попку, не делает меня плохим. Ты и за первый статус выступал-выступал и здулся, когда по заслугам наградили. Просто отвечай за то что делаешь, вот и все

Ебать наркоман против пидарасов)

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Kiriu та mrc104

Nimble

Балів: -2
    Я против пропаганды а не геев.
ибо нехуй устраивать показуху, ебались бы как все по домам и было бы тихо.
еще на парады в военное время бабки выделить додумались
вот вот ваше туловище пхните куда вам нравиться нам то зачем это знать!

пидарасам тут не место )
Підорас - це особа яка не має душі,людяності і терпимості. А сексуальні орієнтації, це все варіації норми. І якщо ти вважаєш себе кращим за інших чисто із-за вроджених характеристик (а орієнтація це вроджений ,генетичний фактор, як наприклад колір очей чи стать) , то подумай чи є в тебе за що себе любити. Ууу ,так, я з дівчиною живу у щасливих стосунках і коханні вже майже 5 років, то зібралась і пашла з форуму, ага....хуй будеш? ))))

Прайд у вигляді масової акції під час війни - не підтримую. Було достатньо Рейваху в клоузері і закликів до допомоги Україні зброєю від ЛГБТ людей в мережі. А, і двіжуха юкрейнпрайду просто хуєта на чолі з бидложінкою. Потрібна нова організація,яка б дійсно допомагала нам і приймала участь у виборюванні просто рівних прав, яка б адекватно працювала і з нейтрально- гомофобною аудиторією , допомагаючи руйнувати тупі стереотипи про нас . Загалом те що є зараз, більше дискредитує нас і підсилює гомофобію.
А сам "прайд"- місяць, всесвітній , це місяць видимості нас в країнах де проблеми з правами ЛГБТ (як у нас ПОКИ ЩО)). В країнах де з правами все ок, це місяць шикарних тусовок і карнавалів, свободи самовираження. Тупо цілі міста влаштовують супер-велику тусу на тиждень, оголошується вихідні ( для всіх)і всі хто хоче йдуть флексити на прайд, гетеросексуальні люди теж там радісно відриваються і всім класно, всі один одного поважають. Тут нам всім по тєліку втирали ,що ЛГБТ це страшні перевдягнуті секс-фріки, педофіли і збоченці. Але це не так, ми звичайні люди просто кохаємо людей своєї статі, або обидві статі можемо кохати. Чого поганого в коханні двох дорослих людей???
За трансгендерних людей , то головне щоб вони почували себе собою і це їх право.

AlinaTrans , вітаю з місяцем видимості і гордості!)

мы все одинаковые, а парад ЛГБТ получается противоречит этому утверждению. Кому какое дело до сексуальных предпочтений, зачем об этом публично заявлять. Никто не ущемляет геев, пока они не выебываются. Гетеросексуалы ж не устраивают парады, как сказали выше, дабы лишний раз сообщить о своих сексуальных предпочтениях.
Ніііііііііііі, тільки не тииии. Що значить не вийобуються??? Тобто право узаконити свої стосунки з коханою людиною це "вийобуються"???? Або право на те, щоб нормально жити з коханою людиною це "вийобуються"? Розумієш, ми такі самі як і гетеро. Стосунки між нами теж не закінчуються тільки в спальні. Ми теж любимо разом проводити час з коханими, жити звичайне своє життя. І теж наживаємо разом майно, теж підтримуємо один одного і розлучаємось теж буває. І от ти, наприклад розлучаєшся з чулувіком, ви нажили квартиру,гроші , цінності спільно. Тебе захищає закон при розлученні. Ти можеш вступити в спадщину, якщо твій чоловік помирає, можеш отримати доступ до всієї його інформації та розпоряджатись за нього в справах ,якщо він недієздатний. І ще багато іншого, що забезпечує нормальне подружнє життя і твій захист в разі чого.
А ми цього всього не можемо, хоча це базові речі. І це ми "вийобуємось"?? Серйозно?

Это как тебя без статуса назвать пиздаболом. Вроде и не по факту, но по сути...
Не по суті, це образливе слово. Підораси ц люди без людяності, співпереживання , які роблять зло іншим по натурі своїй. Не чекала і від тебе цієї хуйні(
Повідомлення об'єднано автоматично:

А ещё детей ебут уже несколько столетий🌞
Дітей їбуть більше скрєпні гетеро -мужики. І священники. Почитай дослідження на цю тему

Да, тут после 4 вкладки хуйня посыпалась. Как и в каждой ажиотажной теме. Переступаешь половину — и начинаешься поток сознания и графомания.

Да, тут после 4 вкладки хуйня посыпалась. Как и в каждой ажиотажной теме. Переступаешь половину — и начинаешься поток сознания и графомания.
а я хуею как люди быстро ведутся на какой-то бред.
Чем чудовищнее ложь, тем охотнее в неё верят.
©Йозеф Геббельс

и ещё..
«Дайте мне средства массовой информации, и я из любого народа сделаю стадо свиней»

а я хуею как люди быстро ведутся на какой-то бред.
Чем чудовищнее ложь, тем охотнее в неё верят.
©Йозеф Геббельсу

и ещё..
«Дайте мне средства массовой информации, и я из любого народа сделаю стадо свиней»
По твоїм коментам бачу, що тобі і пропаганди не треба.

Назад
Зверху Знизу