Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Бро, та я від цього самого два місяці тому попайку зловив страшну - але тоді вйобував по 0.2-0.25 за раз + потім бомбочку і шлівував ревасіком. А зараз може пускаю 0.05-0.07 і параноїть страшно
Братуха, ну в 20 то шось зарано ти загнав себе так.
Рекомендую збитись ненадовго, пропити хароший курс вітаміно-мінеральний, інакше кабзда. Далі кайфу не буде.
Рекомендую збитись ненадовго, пропити хароший курс вітаміно-мінеральний, інакше кабзда. Далі кайфу не буде.
Знаю, біда. Та я 3 місяці так двіжував починаючи з альфи пвп - з неї спригнув на мєфєдрон, а з мєфа - слава богу на амф. Ну а з нього я вже не дуже зміг спригнути - і жрав як дурний по 4 грама в тиждень.. І ось після двох місяців перерви - виграв в рулетці - тай пішло-поїхало)
А моїх якось пронесло, от тільки мама хворіла ще майже на початках. Дуже важко переносила, ледь не присмерті була.
А я тоді якраз в Грузії жив. Кордони закрились, там дуже жостко контролювали це все.
Знаю, біда. Та я 3 місяці так двіжував починаючи з альфи пвп - з неї спригнув на мєфєдрон, а з мєфа - слава богу на амф. Ну а з нього я вже не дуже зміг спригнути - і жрав як дурний по 4 грама в тиждень.. І ось після двох місяців перерви - виграв в рулетці - тай пішло-поїхало)
Я от майже 5 років летів на амфі. Потім тільки альфа була. Ну це кашмар їбаний. Спригнув нахуй, важко було.
Тепер тільки час від часу балуюсь ейфо-стімами.
Без відновлення і прокачки організму - швидко загнешся. Не забивай болт.
Я от майже 5 років летів на амфі. Потім тільки альфа була. Ну це кашмар їбаний. Спригнув нахуй, важко було.
Оффнули свєту 30хв тому, трохи попрацював, ще зараз до 5 попройобуюсь - далі трохи катнусь по місту по справах.
Думаю чи доб'єм ми тих 60 смс, щоб я мєфу нарешті виграв
Оффнули свєту 30хв тому, трохи попрацював, ще зараз до 5 попройобуюсь - далі трохи катнусь по місту по справах.
Думаю чи доб'єм ми тих 60 смс, щоб я мєфу нарешті виграв
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.