andrik1488
Гуру
Ну з ТЦК зрозуміло, я так і подумав, ти наче раніше про це казав.Тут же бізнес. І ТЦК мене зайо..
Ну я от трішки катнувся місяць тому, наче спокійно, але зараз знову активізувались по містах, тому хзхз.
Ну з ТЦК зрозуміло, я так і подумав, ти наче раніше про це казав.Тут же бізнес. І ТЦК мене зайо..
Надіюсь скоро вирішу питання і поїдем з дружиною відпочивати в КарпатиНу з ТЦК зрозуміло, я так і подумав, ти наче раніше про це казав.
Ну я от трішки катнувся місяць тому, наче спокійно, але зараз знову активізувались по містах, тому хзхз.
Непогана ідея. Природа, ліси + лсд.Надіюсь скоро вирішу питання і поїдем з дружиною відпочивати в Карпати
Ще може з LSD там потріпую
Так. Головне щоб вирішення питання до зими не затягнулосьНепогана ідея. Природа, ліси + лсд.
Я щойно пообідав. Так нажерся, ледве ходжуОсь і обід, спека грьобана.
Хто чим займається?
Я працюю і паралельно чілю трохи.
У мене тут +24, а на вулиці уже всі +30
Я от поки не спішу, перекусив трішки о 11:00. Розумію що зараз навалюсь, і буде тєжко))))Я щойно пообідав. Так нажерся, ледве ходжу
А що за робота в тебе, друже?Я от поки не спішу, перекусив трішки о 11:00. Розумію що зараз навалюсь, і буде тєжко))))
Охоронна фірмаА що за робота в тебе, друже?
НепоганоОхоронна фірма
Бля, от по ДОМ незнаю) Вибачай, для мене DOM це хтмл і JSНепогано
DOM можна в таку жару юзати? Не в курсі?
А то я тріп-репорт винен)
Та пів марки буду пробувати, але завтра зранку, бо там тріп 13 годинБля, от по ДОМ незнаю) Вибачай, для мене DOM це хтмл і JS
Повідомлення об'єднано автоматично:
З мікродозингу як варіант стартанути, чи ні?
Правильне рішення. Якщо умови позволять, ну і сеттінг, то зранку буде норм. Зараз спека під обід накаляється, тому думаю БЕДу не навалить тобі.Та пів марки буду пробувати, але завтра зранку, бо там тріп 13 годин
Дякую)Правильне рішення. Якщо умови позволять, ну і сеттінг, то зранку буде норм. Зараз спека під обід накаляється, тому думаю БЕДу не навалить тобі.
ПривітПривет
Ну от власнеДякую)
Ну від такого дозування має все ок бути
ХайПривет
Как дела?Привіт
Хорошо. Вот думаю стоит до на речку ехать. Вчера только от ковида выздоровелКак дела?
А як же "вакцинейшн"?))) Вперше хворів?Хорошо. Вот думаю стоит до на речку ехать. Вчера только от ковида выздоровел
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.