SiriusWhite
Гуру
В цьому році перший, а так і ранішеА як же "вакцинейшн"?))) Вперше хворів?
Та в мене і дружина і малюк захворіли
В цьому році перший, а так і ранішеА як же "вакцинейшн"?))) Вперше хворів?
Жесть.. Здоров'я вам усім.В цьому році перший, а так і раніше
Та в мене і дружина і малюк захворіли
Здоров.Привіт всім хто в флудилці хто хоче шоб я вам подогнав фоток своїх 2 котів за 05 1 гр пінк кокса?)
Було б непогано навалити цих 90.
Ай мені би ТУСІ б швидше прийшов тай я б втикав, а так на отходах - лиш сплюБуло б непогано навалити цих 90.
Це ж мізер.
Блять, я пообідав, тупо мінімум на 30хв хуй куди встану, ноги на стіл і повтикати трохи
А відхода від чого? Від того ж 2с?Ай мені би ТУСІ б швидше прийшов тай я б втикав, а так на отходах - лиш сплю
Амфетамін трошечки марафонив...А відхода від чого? Від того ж 2с?
Верніть мені мої 18 лєт. І тиждневі марафони, тюююю.Амфетамін трошечки марафонив...
Та нормальний, але я на перші ж сутки параноєю паяюсь, намарафонився... в свої 20)))Верніть мені мої 18 лєт. І тиждневі марафони, тюююю.
І шо, норм фрекс був? Ніздрі палиш?
Пздц. Ну це такий амф мабуть, або скоріш за все я думаю ти овердозиш.Та нормальний, але я на перші ж сутки параноєю паяюсь, намарафонився... в свої 20)))
Ну за такого і півтора кекаря можна проситина пробнік пкселя) Переглянути вкладення 39794
Ше можу дати пробу васі)Ну за такого і півтора кекаря можна просити
А ти на селі гасишся, чи шо?))Ше можу дати пробу васі)
Да)А ти на селі гасишся, чи шо?))
Вася тоже кіт)А ти на селі гасишся, чи шо?))
Бро, та я від цього самого два місяці тому попайку зловив страшну - але тоді вйобував по 0.2-0.25 за раз + потім бомбочку і шлівував ревасіком. А зараз може пускаю 0.05-0.07 і параноїть страшноПздц. Ну це такий амф мабуть, або скоріш за все я думаю ти овердозиш.
Я от був давно не юзав фен. Колись марафони пздц, з 2015 по 2019. День в день.
Пару місяців назад замовив 3гр по старій добрій памяті, вирішив розігнатись, а то тільки Меф почав юзати. І короче сходу дав 2 дороги жирних + бомбочку, думаю шо за хуйня, чого не пре. А пройшло тільки 20хв ахахахха. Вїбав ше 1 дарогу - розігнало до параної хахахах
Та показуй, я обожнюю котівДа)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Вася тоже кіт)
ні бро, я не дам тобі рожевого кокаїнуна пробнік пкселя) Переглянути вкладення 39794
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.