andrik1488
Гуру
Не сєчка? Забориста?)Та нє всьо норм друг казав хороша трава получилась)
Якшо друг каже хароша, значить хароша
Не сєчка? Забориста?)Та нє всьо норм друг казав хороша трава получилась)
Нє сортова то авто амнезіа фем і ше якачь сємкаНе сєчка? Забориста?)
Забориста)Не сєчка? Забориста?)
Ехх, надіємось на перемогу)Та я вкурсі бро)
Можливо на 20раз все таки зарандомить. Я все рівно через певний час замовлю у Гнома меф, тут уже все решено
Нєнє мне нада 2ciЕхх, надіємось на перемогу)
Амнезія Хейз пам'ятаю курив у лісі. Такі дві банки дав жирних, шо не міг знайти вихід із добре знайомого ліска.Нє сортова то авто амнезіа фем і ше якачь сємка
Повідомлення об'єднано автоматично:
Забориста)
Вово амнезіа хазе оцьой сорт був другийАмнезія Хейз пам'ятаю курив у лісі. Такі дві банки дав жирних, шо не міг знайти вихід із добре знайомого ліска.
Хорошо корову жду с паши)Как дела, братва?
Колись індіку ше находив класну, Блюбері оце був пздц розрив. Ну я не сильно травокуром був, чесно, не моє. Компанії не було норм, а самому поняв шо не в кайф курити.Вово амнезіа хазе оцьой сорт був другий
Оо блюбері друг казав хороша трава)Колись індіку ше находив класну, Блюбері оце був пздц розрив. Ну я не сильно травокуром був, чесно, не моє. Компанії не було норм, а самому поняв шо не в кайф курити.
Потужна, стоунить шалено!Оо блюбері друг казав хороша трава)
Потихонєчку, помалєнєчьку. Вечір майже, настрій гуд. Сам як?Как дела, братва?
Оо тре буде попробувать ваше блюберіПотужна, стоунить шалено!
Потихонєчку, помалєнєчьку. Вечір майже, настрій гуд. Сам як?
Ну норм ж спілкуємось, нарештіопа еще 20 сооб люди давайте флудить)
Оо тре буде попробувать ваше блюбері
Ага тут в візи в флуділци чось мало людей хотя стаф в їх просто сексНу норм ж спілкуємось, нарешті
Якщо знайдеш - спробуй. Я просто прилавки на траву не оглядав давненько уже, шо тут магазини Пропонують.Оо тре буде попробувать ваше блюбері
Віза ONE LOVE взагалі по вибору стаффу.Ага тут в візи в флуділци чось мало людей хотя стаф в їх просто секс
А я їх шш і лсд)Якщо знайдеш - спробуй. Я просто прилавки на траву не оглядав давненько уже, шо тут магазини Пропонують.
Віза ONE LOVE взагалі по вибору стаффу.
Ніяк не забуду Д-мет Візи у 2019.
А поїхати на Сибірь??А я їх шш і лсд)
Але хочу спробувати сибірь
Нє там скучно а сибірь я хочу ше яких психоделікув хатя єслі не їсти не спати не срати може вштирить)А поїхати на Сибірь??
Так перешли єї мині)мені вже прилетіла та ту-сі, але так лінь йти забирати
аххахахахНє там скучно а сибірь я хочу ше яких психоделікув хатя єслі не їсти не спати не срати може вштирить)
Так перешли єї мині)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.