Вот тут полностью с тобой согласнасильно треба вбивати кацапiв и пiвнiчнокорейцiв
Вот тут полностью с тобой согласнасильно треба вбивати кацапiв и пiвнiчнокорейцiв
наша русофобия недостаточна на данный моментВот тут полностью с тобой согласна
Это как понимать а ну-ка объяснинаша русофобия недостаточна на данный момент
Вбивати заради жити цікава теорія буттясильно треба вбивати кацапiв и пiвнiчнокорейцiв
ты не знаешь шо такое русофобия?Это как понимать а ну-ка объясни
Це трудового договору треба одразу брачний контракти підписуватиС моего личного опыта иметь отношения это большой труд в котором должны работать вместе что мужчина что женщина если кто-то работать не будет то в жизни не будет
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ты что долгих отношений с девушкой не было. Если были то это примерно одно и то же только после росписи больше обязанности становится
это явно лучше чем как крыса в тылу сидетьВбивати заради жити цікава теорія буття
Видишь тебе на свадьбе предлагали Ты отказалсяЦе трудового договору треба одразу брачний контракти підписувати
Точно замітив а ти я так поняв воюєш да? В окопі лупиш кацапів а всі ніэто явно лучше чем как крыса в тылу сидеть
Ох я думаю що краще жити просто жили в жили ні то ні нафіг ті штампи в паспортахВидишь тебе на свадьбе предлагали Ты отказался
А я считаю брачный договор этой ерунда главное чтобы друг друга люди понимали
нет, тоже в тылуТочно замітив а ти я так поняв воюєш да? В окопі лупиш кацапів а всі ні
Що треба, то треба, і чим сильніше, тим кращесильно треба вбивати кацапiв и пiвнiчнокорейцiв
вот-вот, это здравые правильные словаЩо треба, то треба, і чим сильніше, тим краще
Напрашивается вопрос А тебя что не взяли?это явно лучше чем как крыса в тылу сидеть
Так прикинь их дофига кинули на фронтЩо треба, то треба, і чим сильніше, тим краще
ну пусть напрашивается ему можноНапрашивается вопрос А тебя что не взяли?
Да їх там всіх дофігаТак прикинь их дофига кинули на фронт
У меня до сих пор не может в голове уложиться как так можно 21 веке убивать друг другаЩо треба, то треба, і чим сильніше, тим краще
Я не вбиваю людей навіть комах і тварин я ціную життя я не рубаю дерева я єдине з природою....хто цінує життя того і життя цінуватименет, тоже в тылу
но я не несу бред околопацифистический
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.