ты едине з природою, потому шо кто-то за тебя жизнь отдает в окопеЯ не вбиваю людей навіть комах і тварин я ціную життя я не рубаю дерева я єдине з природою....хто цінує життя того і життя цінуватиме
не забывай про это
ты едине з природою, потому шо кто-то за тебя жизнь отдает в окопеЯ не вбиваю людей навіть комах і тварин я ціную життя я не рубаю дерева я єдине з природою....хто цінує життя того і життя цінуватиме
Да у нас сьогодні пацана тцк вбили кинули головою об асфальт я його знав це капецьвсех много со всех сторон
Да их там как свиней не резаны разных мастей с разных областейДа їх там всіх дофіга
Скажи, світ рухається до відкритості, границю розвиваються, люди більше спілкуються, творять щось корисне, а тут підари сусідиУ меня до сих пор не может в голове уложиться как так можно 21 веке убивать друг друга
Это вообще не по-человечески это не люди а звери какие-то. И как после этого будет потом патриотом если видишь такое бесчинствоДа у нас сьогодні пацана тцк вбили кинули головою об асфальт я його знав це капець
Не бро не за мене а за Баранов при владі, я вам скажу даремні смерті і пацанів потім кинуть на виплату я за себе сам постоюты едине з природою, потому шо кто-то за тебя жизнь отдает в окопе
не забывай про это
К бурятскому батальону говорят пристыковали го попалоДа їх там всіх дофіга
а де ты за себя постоишь? ты ж боишься даже область назвать в какой живешьНе бро не за мене а за Баранов при владі, я вам скажу даремні смерті і пацанів потім кинуть на виплату я за себе сам постою
Свате тут писати п'ять слів смс
Так а прикинь у нас здесь с Харькова до границы 50 км всего Как так сколько лет они проездили к нам на Барабашова и вроде дружили А тут сразу стали врагами А мы почему-то бандеровцамиСкажи, світ рухається до відкритості, границю розвиваються, люди більше спілкуються, творять щось корисне, а тут підари сусіди
вот это нежданчик конечно даТак а прикинь у нас здесь с Харькова до границы 50 км всего Как так сколько лет они проездили к нам на Барабашова и вроде дружили А тут сразу стали врагами А мы почему-то бандеровцами
Це якраз і є одна складова безпеки ти ще просто небув в ситуаціях....тишина це залог успехаа де ты за себя постоишь? ты ж боишься даже область назвать в какой живешь
О Андриик привет бро как ты?
Наконец-то может и все волноваться начали. Рада приветствовать тебя сват
ну вот шо и требовалось доказатьЦе якраз і є одна складова безпеки ти ще просто небув в ситуаціях....тишина це залог успеха
Люди невинуваті нам і їм внушають що всі вороги але ж всі розуміють що та бабка як була бака так є їТак а прикинь у нас здесь с Харькова до границы 50 км всего Как так сколько лет они проездили к нам на Барабашова и вроде дружили А тут сразу стали врагами А мы почему-то бандеровцами
Заставил нас нервничать тут посмотри какойО Андриик привет бро как ты?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.