Абсолютно вірно!Договорнячок Шредінгера
Мене тоже якось в ступор вводить, що з одної сторони перемир'я, але чомусь на 30 днів. А з другої сторони, відновлюють постачання зброї, то наскільки це може сприяти припиненню бойових дій? Дивне передчуття много.ходов.очка.Какая-то мутная хуйня, согласятся на ресурсы и потом киданут как обычно с чем-то другим
"Джиддайские договоренности"Абсолютно вірно!
Мене тоже якось в ступор вводить, що з одної сторони перемир'я, але чомусь на 30 днів. А з другої сторони, відновлюють постачання зброї, то наскільки це може сприяти припиненню бойових дій? Дивне передчуття много.ходов.очка.
Дєла пахнєт пєсюнамітут паходу попахує потужним кідаловом
то всьо хуйня, головне шоб нова почта знов доставку не піднялаДєла пахнєт пєсюнамі
![]()
Як ти міг здогадатися, це суб'єктивна думка авторів каналу. Інакше було би комусь приписано цитату чи висловлювання.Источник?
Та вони жуки тупо ахуєвші.то всьо хуйня, головне шоб нова почта знов доставку не підняла
Но не ачько обычно губит...
Важно мнения диванных экспертов?Як ти міг здогадатися, це суб'єктивна думка авторів каналу. Інакше було би комусь приписано цитату чи висловлювання.
Та вони жуки тупо ахуєвші.
Я згадую, як вони побожно тарифікували, коли компанія ще не здобула лідируючі позиції.
І бачу зараз, коли ти накладеною платіжкою береш (наркотики), то окремо іде плата за доставку, в залежності від об'єму і ваги. І окремо ще комісія за те, що вони переслали гроші від отримувача до відправника.
Для мене думка диванних експертів не становить більшу чи меншу цінність, ніж думка тих експертів, що запрошують на телемарафон. Ну ось ті, яким через пів години стає відомо, про що за зачиненими дверима говорили в овальному кабінеті. Чи тих самих тарологів і астрологів, яких запрошують в студію.Важно мнения диванных экспертов?
Юный алкоголизм
украинцам не привыкатьпопахує тройнічком договорнячком, з легкими нотками кідалова
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.