Договорнячок, чи не договорнячок? Я заплутався.

Какая-то мутная хуйня, согласятся на ресурсы и потом киданут как обычно с чем-то другим

Договорнячок Шредінгера
Абсолютно вірно!

Какая-то мутная хуйня, согласятся на ресурсы и потом киданут как обычно с чем-то другим
Мене тоже якось в ступор вводить, що з одної сторони перемир'я, але чомусь на 30 днів. А з другої сторони, відновлюють постачання зброї, то наскільки це може сприяти припиненню бойових дій? Дивне передчуття много.ходов.очка.

Абсолютно вірно!

Мене тоже якось в ступор вводить, що з одної сторони перемир'я, але чомусь на 30 днів. А з другої сторони, відновлюють постачання зброї, то наскільки це може сприяти припиненню бойових дій? Дивне передчуття много.ходов.очка.
"Джиддайские договоренности"

Як ти міг здогадатися, це суб'єктивна думка авторів каналу. Інакше було би комусь приписано цитату чи висловлювання.

то всьо хуйня, головне шоб нова почта знов доставку не підняла
Та вони жуки тупо ахуєвші.
Я згадую, як вони побожно тарифікували, коли компанія ще не здобула лідируючі позиції.

І бачу зараз, коли ти накладеною платіжкою береш (наркотики), то окремо іде плата за доставку, в залежності від об'єму і ваги. І окремо ще комісія за те, що вони переслали гроші від отримувача до відправника.

Як ти міг здогадатися, це суб'єктивна думка авторів каналу. Інакше було би комусь приписано цитату чи висловлювання.

Та вони жуки тупо ахуєвші.
Я згадую, як вони побожно тарифікували, коли компанія ще не здобула лідируючі позиції.

І бачу зараз, коли ти накладеною платіжкою береш (наркотики), то окремо іде плата за доставку, в залежності від об'єму і ваги. І окремо ще комісія за те, що вони переслали гроші від отримувача до відправника.
Важно мнения диванных экспертов?

Важно мнения диванных экспертов?
Для мене думка диванних експертів не становить більшу чи меншу цінність, ніж думка тих експертів, що запрошують на телемарафон. Ну ось ті, яким через пів години стає відомо, про що за зачиненими дверима говорили в овальному кабінеті. Чи тих самих тарологів і астрологів, яких запрошують в студію.

Тут скрін до новини пришитий радше для оцінки тенденцій і відзначення прагнень народу.

IMG_20250312_093732_074.jpg

путин не дурак

Назад
Зверху Знизу