Хто де хапає? і чи безпечно хапати у відкрите вікно?

А зачем вообще что то выдыхать,взял банку и держишь по максимуму,а потом и выдыхать нечего

Я закрываюсь на балконе и ловлю после тяги застывших в воздухе касперов. Так нормально.

На обьекте даже окна не открываю

Вже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
Солевик?

Вже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
Бро не хапай у вікно, реально, здадуть тебе мєнтам як останнього гандона. хапай тільки біля витяжки , ти маєш залишатися анонімним і не викритим при цьому, це головне правило завжди там де нема легалізації субстанцій..

кури сіль, так буде безпечніше, оскільки запах не такий запальний
Та ну от соли ще сильнее запах чем шиш
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бро не хапай у вікно, реально, здадуть тебе мєнтам як останнього гандона. хапай тільки біля витяжки , ти маєш залишатися анонімним і не викритим при цьому, це головне правило завжди там де нема легалізації субстанцій..
Важно просто не палиться, и быть уккуратнее не высовываться

Та ну от соли ще сильнее запах чем шиш
Повідомлення об'єднано автоматично:

Важно просто не палиться, и быть уккуратнее не высовываться
солі запах ше не викупають просто, стелс хароший

Назад
Зверху Знизу