Хто де хапає? і чи безпечно хапати у відкрите вікно?

Вже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
Я і у витяжку і на балкон виходжу , навіть не задумувався про сусідів, якщо почують то що? Вертіти їх на хую

Аромапалочки еще отлично перебивают запах дыма. Ядреную какую нибудь поджигаешь и вытяжка не нужна все в дымах сидишь в тумане каэф!

Якщо в тебе сусід не мусор, то тупо похуй. Доказати що це конкретно від тебе запах, чи якось зафіксувати факт того що ти хапаєш він не зможе

Мені головне щоб не прийшов сусід і не дав піздюлей
Поділись с соседом ) мне пох моя квартира мой храм . Курю в столовке ... Ток табаком ваняет ...
Повідомлення об'єднано автоматично:

Аромапалочки еще отлично перебивают запах дыма. Ядреную какую нибудь поджигаешь и вытяжка не нужна все в дымах сидишь в тумане каэф!
Та толпой зажигаю водопад аромалампу , пало санто , аромапалочки и хочется сразу в психоделический Трип сигануть

Поділись с соседом ) мне пох моя квартира мой храм . Курю в столовке ... Ток табаком ваняет ...

Та толпой зажигаю водопад аромалампу , пало санто , аромапалочки и хочется сразу в психоделический Трип сигануть
Мне сам аромат на трезвую даже помогает расслабиться и почувствовать спокойствие.

кури сіль, так буде безпечніше, оскільки запах не такий запальний
Таааа нііі йошки матрешки..
Коли (ну кольку) краще сіль!!
Ніяких запахів і ввікно і в хату куди завгодно!!🤤
Но тільки не в пах!!
Бо буде - |Пиууивви-пиуввии| Баба Ххх і згодом ще й -|Ваауии-ваууии| Ваааааааа- ха- ха Хххх ☝️😰🤌😬😱🧐🥶так шо дивись !!🧐🧐🧐🤌
Колись но не в Паааххх!
М нету запаха и Соседей тоже Наххх!🤌🧐🤤🤤💯🤌🤫🤫

Вже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?

Ахахахахзазаз

Накури сусідів, меньше вийбуваться будуть)
А взагі-то зараз вже зима,так-що норм покурити напас на балконі.
Хоча мені пох, курю і влітку))

обережніше протягне холодним повітрям ще захворієш

Главное кури только травку, соль не кури

Не скажи. Куря пару банок около года на балконе - соседка бабка дала жалобу хозяину и он пришёл с предъявой. Так что кури в лесу - там только мусора могут быть

за колоной в верховной раде

Хапаю в лісі, хапаю в підвалі, хапаю в друзів, хапаю у барі, хапав на криші, і навіть в Парижі, так що хапайте де хочете, ці бошечки рижі GOD©

Кури в вікно спокіно.Просто коли будеш видихати одразу пшикай туди освіжувачем.Двома короткими чергами пш-пш пш-пш 😉

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу