Паяльник
Посвященный
щас на зиму якраз, тємав банку и на консервацию в подвал
щас на зиму якраз, тємав банку и на консервацию в подвал
Я і у витяжку і на балкон виходжу , навіть не задумувався про сусідів, якщо почують то що? Вертіти їх на хуюВже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
Поділись с соседом ) мне пох моя квартира мой храм . Курю в столовке ... Ток табаком ваняет ...Мені головне щоб не прийшов сусід і не дав піздюлей
Та толпой зажигаю водопад аромалампу , пало санто , аромапалочки и хочется сразу в психоделический Трип сиганутьАромапалочки еще отлично перебивают запах дыма. Ядреную какую нибудь поджигаешь и вытяжка не нужна все в дымах сидишь в тумане каэф!
Мне сам аромат на трезвую даже помогает расслабиться и почувствовать спокойствие.Поділись с соседом ) мне пох моя квартира мой храм . Курю в столовке ... Ток табаком ваняет ...
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та толпой зажигаю водопад аромалампу , пало санто , аромапалочки и хочется сразу в психоделический Трип сигануть
Ушел в туманПереглянути вкладення 61170тупо всё дымит ... Думаю аромасвечи лишние
У меня тоже такие обои))Переглянути вкладення 61170тупо всё дымит ... Думаю аромасвечи лишние
Таааа нііі йошки матрешки..кури сіль, так буде безпечніше, оскільки запах не такий запальний
Это все матрицаУ меня тоже такие обои))
Вже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
Миллионерам такое позволительноХапаю дома на дивані
Главное кури только травку, соль не куриВже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
за колоной в верховной радеВже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
Агентура наблюдает соли больше нажигаетВ створку между жалюзи
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.