• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

ЗДОРОВИЙ ОПТ КАНАБІСУ OUTDOOR.

Mr.Sanders

Команда Секти
VIP Seller
Повідомлення
86
Репутація
90
Вподобайки
176
Бали
228
Депозит
1000 $
Доброго дня . Пропонуємо для вас повну стабільність в оптових поставках Шишок цілий рік без перебоїв .

Завжди маємо обєм .

Робимо клади в межах Київської області на обємі можемо домовлятись про логістику в регіони .

Мінімальне замовлення від 500 г . Максимальний клад в межах міста і пригороді 3 кг одним кладом, більше 3х кг виконуємо в безлюдних польових місцях за 30км+ від міста . Та по домовленості з постійними партнерами .

Актуальний прайс завжди змінюється , відносно сезонності та відносно якості травки . Але ми з вами завжди знайдемо спільну мову .

Орієнтовні ціни на OUTDOOR :
500 г по 140 грн/г
1000 г по 125грн/г
3000 г по 115грн/г
5000 г по 100грн/г
10000г по 90грн/г
25000г по 85грн/г

Видаю проби на тестування для магазинів, та тестерів з гарним рейтингом, по 3-10 г в місті Києві на Правому березі. , поштою проби з данного розділу не відправляються.
Для отримання проби напишіть під данною темою: "Планую протестувати вашу пропозицію" та напишіть в ТГ.

Можливо ми саме те джерело стабільності яке ви шукали .....

Більше інформації в приватних повідомленнях в :
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

б н 4.jpg
Без назви.jpg
Без назви2.jpg
Без назви3.jpg

доброго дня, протестував би ваші бошки залюбки) маю тріп репорти лише на натуру і можу обʼєктивно оцінити ваши суцвіття за гарний настрій! приклади моїх робіт:

доброго дня, протестував би ваші бошки залюбки) маю тріп репорти лише на натуру і можу обʼєктивно оцінити ваши суцвіття за гарний настрій! приклади моїх робіт:
Ця тема орієнтована на збут великого об'єму. Ми орієнтуємось в цій темі роздавати проби для клієнтів , тобто спробував, взяв від мінімум+ . Ваш акаунт доволі молодої реєстрації . Можу запропонувати вам видати пробу кладом в києві (святош р-н) 0.5 г , просто для підтримання теми . Репорт буду потребувати не більше японського Хокку. Але тема має бути створена . Ну як вам цінителю смаків канабісу виклик ? приведете клієнта на мінімальне замовлення, вам + 3% ваги в нагороду .

Доброго дня . Пропонуємо для вас повну стабільність в оптових поставках Шишок цілий рік без перебоїв .

Завжди маємо обєм .

Робимо клади в межах Київської області на обємі можемо домовлятись про логістику в регіони .

Мінімальне замовлення від 500 г . Максимальний клад в межах міста і пригороді 3 кг одним кладом, більше 3х кг виконуємо в безлюдних польових місцях за 30км+ від міста . Та по домовленості з постійними партнерами .

Актуальний прайс завжди змінюється , відносно сезонності та відносно якості травки . Але ми з вами завжди знайдемо спільну мову .

Орієнтовні ціни на OUTDOOR :
500 г по 140 грн/г
1000 г по 125грн/г
3000 г по 115грн/г
5000 г по 100грн/г
10000г по 90грн/г
25000г по 85грн/г

Видаю проби на тестування для магазинів, та тестерів з гарним рейтингом, по 3-10 г в місті Києві на Правому березі. , поштою проби з данного розділу не відправляються.
Для отримання проби напишіть під данною темою: "Планую протестувати вашу пропозицію" та напишіть в ТГ.

Можливо ми саме те джерело стабільності яке ви шукали .....

Більше інформації в приватних повідомленнях в :
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Переглянути вкладення 60380
Переглянути вкладення 60381
Переглянути вкладення 60383
Переглянути вкладення 60384
Приветствую!
С удовольствием протестил бы как шишки, так и вейпы. Опыт огромный.

Ну я когда то попал
Ця тема орієнтована на збут великого об'єму. Ми орієнтуємось в цій темі роздавати проби для клієнтів , тобто спробував, взяв від мінімум+ . Ваш акаунт доволі молодої реєстрації . Можу запропонувати вам видати пробу кладом в києві (святош р-н) 0.5 г , просто для підтримання теми . Репорт буду потребувати не більше японського Хокку. Але тема має бути створена . Ну як вам цінителю смаків канабісу виклик ? приведете клієнта на мінімальне замовлення, вам + 3% ваги в нагороду .
Якщо святошинський район, і 0.5 , то це мені
Не можу похвалитися кількістю репортажів по натурі (бо все на лабі до вайпу)
Але колись мій тріп потрапив у топ 5 в журналі Sekta News #26 :troll-(130)::troll-(130):

Приветствую!
С удовольствием протестил бы как шишки, так и вейпы. Опыт огромный.
Напишіть будь ласка на телеграм який вказаний в данному розділі . Зможемо вас здивувати на наступному тижні в середу - четвер .
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну я когда то попал

Якщо святошинський район, і 0.5 , то це мені
Не можу похвалитися кількістю репортажів по натурі (бо все на лабі до вайпу)
Але колись мій тріп потрапив у топ 5 в журналі Sekta News #26 :troll-(130)::troll-(130):
На жаль ) але ми зараз готуємо роздачу проб в іншому розділі іншого продукту . тому слідкуйте за нами )

Напишіть будь ласка на телеграм який вказаний в данному розділі . Зможемо вас здивувати на наступному тижні в середу - четвер .
Повідомлення об'єднано автоматично:

На жаль ) але ми зараз готуємо роздачу проб в іншому розділі іншого продукту . тому слідкуйте за нами )
Здравствуйте, селлер! Так же был бы заинтересован в оценке моей собственной кандидатуры, есть опыт потребления тгк разных видов(кроме дистилята), от дешманского уличного трима, до лучших амстердамских шишек. Каннабис уже стал моим вторым я, по-этому был бы рад выдвинуть себя на тестера и опробовать какую либо из предложенных вами, возможных для меня позиций😋
Трип репорт с красноречивостью, и в сроки гарантируется. Всех благ!

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Ап

Запрошуємо до співпраці!)

Назад
Зверху Знизу