• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ
З початку торгівлі ( 2017 ) та по сьогоднішній день у нас в прайсі ніколи не було сульфата амфа, тому мій товар, який тестився - не мій.

В цілому робота пророблена велика, заморочився знатно ), але багато лишньої інформації, яка ні на що не впливає та не дає розуміння про товар.

Трішки від себе добавлю.

Маркус, Саймон - гуд, самий важливий показник.
Розчинність у воді і провірка на сміття - гуд, теж важливий показник.
Краще це робити в аптечній бідистильованій воді при точній температурі і порівнювати з літературною розчинністю амфа.
Все, що не розчиниться - сміття.
Провірка лакмусом або прибором на рівень ПШ - гуд, але немає сенсу, бо кожна із солей має свій ПШ ( монофосфат кислий, трифосфат трішки луговий ).
Провірка під лампою і зміна кольору - не гуд, взагалі ні про що тест.
Провірка на розчинність в розчині хлориду натрію - ні про що.
Провірка на запах носом - гуд і не гуд ( трифосфат луговий і буде пахнути рибою ( основа амфа )).
Буває так, що пишуть про якісь запахи розчинників, самі не знаючи як ті розчинники пахнуть ( смердять ).
В товарі може не бути взагалі ніяких запахів розчинників, але може бути присутній запах від ішиних ароматичних домішок ( 0,5-1% оксиму фнп, п2п, полімерів на 500гр амфа - вже дасть відчутний приємний запах ), не повязаних з розчинником.
Актуально провіряти на запах висипавши з зіпу на листочок і дати полежати 5-10хв на повітрі, тоді і нюхати. Але це також на якість тріпу не впливає ніяк. Таблетки з упаковки іноді теж мають запах ( аптека ).

В цілому, саме правильно - це дати товар на хроматографію.
Але то дорого і щоб простіше, то є варіанти інші, не такі інформативні, але все таки інформативні.
1. Маркус і Саймон - саме просте, але не покаже домішки у вигляді сульфату, фосфату натрію ітп.
2. Провірити температуру плавління ( потребує точного виміру ), то саме найраще і найпростіше. Звірити з літературною та робити висновки лише тоді, коли процедуру виконано правильно.
Все, що не розплавиться при необхідній температурі - домішки.
3. Зробити вимірювання вмісту основи ( діючої речовини ) та перерахувати на сіль.
Потрібне обладнання та знання.
Якщо коротко, то потрібно вязти 1гр амфа та перевести сіль в масло ( основу ), зважити її ( сухе масло ), потім порахувати необхідну к-ть кислоти для нейтралізації основи та переводу у сіль знову. Таким чином ми зможемо порахувати скільки амфа вийде з основи. Потім відмінусовати 1 гр стартової ваги від 1гр від того, що має вийти або вийшо після нейтралізації основи.
Але й на початку треба знати який у нас фосфат, щоб потім знати який робити ( для тесту ). Зазвичай нейтралізують аби бумажка була жовтою )) ( нейтральний пш ).
4. Можливо хто знає ще які методи, то пишіть, цікаво прочитати.

Доречі, скоро в мене зявиться амф в кристалах, то саме для тих, хто хоче максимальну якість і готовий за це заплатити.
Буде і без запахів, і взагалі не пекучий.

Та нашо він такий потрібен ?!
без запаху старого доброго ізопропілу ,що аж слюні течуть.
або рожевого щоб аж шухлядку зупинити не можна було.

Та нашо він такий потрібен ?!
без запаху старого доброго ізопропілу ,що аж слюні течуть.
або рожевого щоб аж шухлядку зупинити не можна було.
розовая перекислёнка - пайка без стимуляции и пиздец слизистой?)) на любителя, но я таких знаю лично. ужоснах

розовая перекислёнка - пайка без стимуляции и пиздец слизистой?)) на любителя, но я таких знаю лично. ужоснах
да именно оно)
но я бы не сказал что прям рассольник ,слегка ))
помню популярный был очень ,лет 7-8 назад ))
Повідомлення об'єднано автоматично:

а вообще идеал был чтоб индикаторная бумага показывала нейтраль)

З початку торгівлі ( 2017 ) та по сьогоднішній день у нас в прайсі ніколи не було сульфата амфа, тому мій товар, який тестився - не мій.

В цілому робота пророблена велика, заморочився знатно ), але багато лишньої інформації, яка ні на що не впливає та не дає розуміння про товар.

Трішки від себе добавлю.

Маркус, Саймон - гуд, самий важливий показник.
Розчинність у воді і провірка на сміття - гуд, теж важливий показник.
Краще це робити в аптечній бідистильованій воді при точній температурі і порівнювати з літературною розчинністю амфа.
Все, що не розчиниться - сміття.
Провірка лакмусом або прибором на рівень ПШ - гуд, але немає сенсу, бо кожна із солей має свій ПШ ( монофосфат кислий, трифосфат трішки луговий ).
Провірка під лампою і зміна кольору - не гуд, взагалі ні про що тест.
Провірка на розчинність в розчині хлориду натрію - ні про що.
Провірка на запах носом - гуд і не гуд ( трифосфат луговий і буде пахнути рибою ( основа амфа )).
Буває так, що пишуть про якісь запахи розчинників, самі не знаючи як ті розчинники пахнуть ( смердять ).
В товарі може не бути взагалі ніяких запахів розчинників, але може бути присутній запах від ішиних ароматичних домішок ( 0,5-1% оксиму фнп, п2п, полімерів на 500гр амфа - вже дасть відчутний приємний запах ), не повязаних з розчинником.
Актуально провіряти на запах висипавши з зіпу на листочок і дати полежати 5-10хв на повітрі, тоді і нюхати. Але це також на якість тріпу не впливає ніяк. Таблетки з упаковки іноді теж мають запах ( аптека ).

В цілому, саме правильно - це дати товар на хроматографію.
Але то дорого і щоб простіше, то є варіанти інші, не такі інформативні, але все таки інформативні.
1. Маркус і Саймон - саме просте, але не покаже домішки у вигляді сульфату, фосфату натрію ітп.
2. Провірити температуру плавління ( потребує точного виміру ), то саме найраще і найпростіше. Звірити з літературною та робити висновки лише тоді, коли процедуру виконано правильно.
Все, що не розплавиться при необхідній температурі - домішки.
3. Зробити вимірювання вмісту основи ( діючої речовини ) та перерахувати на сіль.
Потрібне обладнання та знання.
Якщо коротко, то потрібно вязти 1гр амфа та перевести сіль в масло ( основу ), зважити її ( сухе масло ), потім порахувати необхідну к-ть кислоти для нейтралізації основи та переводу у сіль знову. Таким чином ми зможемо порахувати скільки амфа вийде з основи. Потім відмінусовати 1 гр стартової ваги від 1гр від того, що має вийти або вийшо після нейтралізації основи.
Але й на початку треба знати який у нас фосфат, щоб потім знати який робити ( для тесту ). Зазвичай нейтралізують аби бумажка була жовтою )) ( нейтральний пш ).
4. Можливо хто знає ще які методи, то пишіть, цікаво прочитати.

Доречі, скоро в мене зявиться амф в кристалах, то саме для тих, хто хоче максимальну якість і готовий за це заплатити.
Буде і без запахів, і взагалі не пекучий.
Неочікувано, але дуже приємно побачити комент саме від вас. Дякую, що звернули увагу на мій трипрепорт — приємно здивований. Обов’язково перегляну зауваження. Рад, що зацікавило.

я отправил 1г и все четко )
Повідомлення об'єднано автоматично:

Такому ПРОшке 1г это самий минимум.Чтоб на все про все.
высушил ,почистил и вот полочка осталась +-
за такие лаб.исследования 50 евро нужно платить, в европе такие цены на тест реактивами + заключение.

Можливо, напереплутав) аніонні групи (сульфатна/фосфатна).
амфа, тому мій товар, який тестився - не мій.
це ваша звичка все підписувати що в пакетиках😉
AD_4nXcjdLFmZ9GoP10hDlR5Yd4sNIXkbzgLyPgatcerF8zB5J8BJo1DUfFhXzNZSyqFIohn0nl_RBlY6UByvNx-cbjMh_ElR79m392STlwBNIsiVPG2wp6j8TveUPWksijibJuP65OgwA

AD_4nXe6HZGQUqn3-rbIfW80etcFFF5Rvg3LnReorXGBHkc37l28b20z5pkAlNgVdDMn629-7WpdwygxthVGFsigZShacbblHnyUsivkKZ4z5T6kwqHIsuqHLzWJXoufzPz7wQlCfQXHIA

В цілому робота пророблена велика, заморочився знатно )
З вашим ще більше заморочувався у лютому 2025
AD_4nXfIqNfBvB6ttz8vA3dw_GeI48bGRyw4TNfk9f4toxtTfnOvSSyW2Yd1sUxdVKylm9xZCrktXymsXYto16bhDqZnXCzg0wkC__AqdrOUaf3ulmLJ8QV3CJq1XF2WiavAOGlJ3RsT8w

Хоботило роскошкно. Шукав істину. Шлях до істини починається з питань і виглядає отак

Читаю по годинниковій стрілці — спокійно, без пафосу і без корони (яку, якщо що, можна збити ногою з голови. Це для таких, як whitebunny … чи White Rabbit , вже не пригадаю точно. Darkseid в курсі, про кого йдеться).
12:00 — Фенотропіл (валяється до сих пір в атєчкє)
1:00 і 2:00 — Фенібут (іморт і нашого виробництва)
4:00 і 5:00 — ацетилсаліцилова кислота: 4 — наш варіант, 5 — закордонний
6:00 — кухонна сіль і цукор (для нейтрального орієнтиру)
7:00 і 8:00— не пам’ятаю, що саме тут
9:00 і 10:00 — габапентин і прегабалін
у центрі — амфетамін PsychoMaN після побутової очистки через сигаретні фільтри, для порівняння з необробленим

AD_4nXd0_0ffyzxI_7zXK9sNkYj2AUPjNPol8tXWVjGgCIrUUA8r17dASs8yPX8BGrNkhHtshwUSRiPfMQhIrWkY0QzF6162deuLTRBJtTK2kCM6zZPiObxbt4CYVM5wDG2Wl9RSR-qEfA

AD_4nXcgiUxVS8HXYmhBWBFwEX4xVsIbBpc71OO7VlV0bRjnQDYpFmnl2JxGiX6mUbakenkZ7Vl8QQv4yPkmRnqYU5E7iZbpWWNwl_ipGa193QhAz3kLAOjg_2Oo5niTAA_zvRHK6ghc-w

Все порахував, занотував, не публікував, чекав) … як той наркотік який вміє чекати…
AD_4nXfNGELJCLhOAt5pLcSbtISn6r8EIteWbl4dPg5p3Tl7VIJM7pU5-HctseCzxHHq_bQRoUCGAgQWYtVVr-B7JyhFwzEwqQbeTqw7QlFQtBMvrPNDnPHoYtDY7EcggZNbNCr6-SmNgw

Доречі, скоро в мене зявиться амф в кристалах, то саме для тих, хто хоче максимальну якість і готовий за це заплатити. Буде і без запахів, і взагалі не пекучий.
запишусь на пробу 5 грам відправкою для комбо репорту або просто тріп репорту, як скажете . Якісні фото гарантую. Приклади тріп-репортів у підписі

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу