Чи задуває сусідам якщо шабити прямо у витяжку?

Можу курс на масу розписати, на препарати щоб не посадили тест власний а набрати можна 7-10кг м'яса
у меня есть ампулка вот такая. вопрос: если это дело внутрибулочно употребить, то почувствую ли я какие-либо изменения в чем-либо?

20241029_220305.jpg
Повідомлення об'єднано автоматично:

у меня есть ампулка вот такая. вопрос: если это дело внутрибулочно употребить, то почувствую ли я какие-либо изменения в чем-либо?

20241029_220305.jpg
имею ввиду субьективные психоемоциональные или поведенческие проявления. мышцу растущую увидеть не рассчитываю.

От туринабола сразу +5кг на штангу вешал. В туалете вмазался и тренироваться.

Переглянути вкладення 54553

имею ввиду субьективные психоемоциональные или поведенческие проявления. мышцу растущую увидеть не рассчитываю.
Сустанон це суміш тестостерона колеться в дупу раз в тиждень...можна набрати суху масу , курс 8 тижнів ...да пік буде після другого укола ...що за фірма

От туринабола сразу +5кг на штангу вешал. В туалете вмазался и тренироваться.
Ти колов тест.. турінобол це КАЛЬОСА офігенна тема

Сустанон це суміш тестостерона колеться в дупу раз в тиждень...можна набрати суху масу , курс 8 тижнів ...да пік буде після другого укола ...що за фірма
ели прочитал

Колеса жрал до уколов. Метан-дрестоноллон. Второй курс по ласте в день. 30 дней (после прочтения биографии Шварца). Но уколы лучше. И прут сразу и печень не грузят.
Мне вроде не навредило. Кроме растяжек на руках и плечах. 30 лет прошло. Сейч неплохо вывгляжу а 48 - лучше Шаарца а том же аозрасте. Любые возраста завидуют. Но не принимал ничего с 1996. Только наркотики. Мне на 10 меньше дают. И в зал не хожу. Только турник и брусья.

можна набрати суху масу
та в мене тільки одна, знайомий качок/атлет/бодібілдер дав заТЕСТить. так шо курсануть не вийде покищо. казав він шо психологічно ефект має бути помітний після 1 ін'єкції - шо типу витривалість покращиться на деякий час, суб'єктивне відчуття власної спроможності долати перешкоди, якось так наче...

Заселився недавно в нову хату і хапаю у витяжку на кухні, яка вірогідність того що сусіди також відчувають цей запах? Про роздільну чи спільну шахту від витяжки незнаю, австрійський будинок старенький живу на 3 поверсі, загалом 4
0. Не буде запаху.

Заселився недавно в нову хату і хапаю у витяжку на кухні, яка вірогідність того що сусіди також відчувають цей запах? Про роздільну чи спільну шахту від витяжки незнаю, австрійський будинок старенький живу на 3 поверсі, загалом 4
Вылазь в окошко ☺️

Ухилянт-долбаёб или просто долбаёб?

в окно курить, не? а вообще всегда можно сбить

я думаю никто против не будет аахах

Назад
Зверху Знизу