cardionic
У меня не покупать!
В кімнаті буде травою пахнутиА в окно курить не судьба?
Повідомлення об'єднано автоматично:
В кімнаті буде травою пахнутиА в окно курить не судьба?
еси гровишВ кімнаті буде травою пахнути
у меня есть ампулка вот такая. вопрос: если это дело внутрибулочно употребить, то почувствую ли я какие-либо изменения в чем-либо?Можу курс на масу розписати, на препарати щоб не посадили тест власний а набрати можна 7-10кг м'яса
имею ввиду субьективные психоемоциональные или поведенческие проявления. мышцу растущую увидеть не рассчитываю.
не рискуиу меня есть ампулка вот такая. вопрос: если это дело внутрибулочно употребить, то почувствую ли я какие-либо изменения в чем-либо?
Сустанон це суміш тестостерона колеться в дупу раз в тиждень...можна набрати суху масу , курс 8 тижнів ...да пік буде після другого укола ...що за фірмау меня есть ампулка вот такая. вопрос: если это дело внутрибулочно употребить, то почувствую ли я какие-либо изменения в чем-либо?
Переглянути вкладення 54553
имею ввиду субьективные психоемоциональные или поведенческие проявления. мышцу растущую увидеть не рассчитываю.
Ти колов тест.. турінобол це КАЛЬОСА офігенна темаОт туринабола сразу +5кг на штангу вешал. В туалете вмазался и тренироваться.
ели прочиталСустанон це суміш тестостерона колеться в дупу раз в тиждень...можна набрати суху масу , курс 8 тижнів ...да пік буде після другого укола ...що за фірма
та в мене тільки одна, знайомий качок/атлет/бодібілдер дав заТЕСТить. так шо курсануть не вийде покищо. казав він шо психологічно ефект має бути помітний після 1 ін'єкції - шо типу витривалість покращиться на деякий час, суб'єктивне відчуття власної спроможності долати перешкоди, якось так наче...можна набрати суху масу
уважуха бро
Название конечно , немного очково))Метан-дрестоноллон
вроде нормНазвание конечно , немного очково))
В народі просто метан. Але від нього заливає сильно.Название конечно , немного очково))
может бытьВ народі просто метан
0. Не буде запаху.Заселився недавно в нову хату і хапаю у витяжку на кухні, яка вірогідність того що сусіди також відчувають цей запах? Про роздільну чи спільну шахту від витяжки незнаю, австрійський будинок старенький живу на 3 поверсі, загалом 4
Вылазь в окошкоЗаселився недавно в нову хату і хапаю у витяжку на кухні, яка вірогідність того що сусіди також відчувають цей запах? Про роздільну чи спільну шахту від витяжки незнаю, австрійський будинок старенький живу на 3 поверсі, загалом 4
Ухилянт-долбаёб или просто долбаёб?Заселився недавно в нову хату і хапаю у витяжку на кухні, яка вірогідність того що сусіди також відчувають цей запах? Про роздільну чи спільну шахту від витяжки незнаю, австрійський будинок старенький живу на 3 поверсі, загалом 4
своїм писком)Вылазь в окошко
в окно курить, не? а вообще всегда можно сбитьЗаселився недавно в нову хату і хапаю у витяжку на кухні, яка вірогідність того що сусіди також відчувають цей запах? Про роздільну чи спільну шахту від витяжки незнаю, австрійський будинок старенький живу на 3 поверсі, загалом 4
я думаю никто против не будет аахахЗаселився недавно в нову хату і хапаю у витяжку на кухні, яка вірогідність того що сусіди також відчувають цей запах? Про роздільну чи спільну шахту від витяжки незнаю, австрійський будинок старенький живу на 3 поверсі, загалом 4
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.