PreferSimpler
Мудрец
Бывает у беннетона на витрине метамфетамин ?
Спочатку взагалі вводив по 0,15. Довго думав, яку дозу вибрати, і вирішив, що нехай буде як зазвичай інтранозально. Тоді бігав, як лось через кукурудзяне поле.Привет. Искал в печенье в клеточку продафец в магазине отказал, что это вы едите такое особенное? А вообще шучу давно уже это пиченье ем что с лунным камнем на одной полочке продаёться. Попробую твой метод очистки может как то потихоньку статус на форуме поменяют.
Было очень интересно а главное информативно , недумал что сульфатом вообще можно колоться и что он в воде растворяеться.... Помню еще лет 10 назад пробовали его болтать нифига он неболтался ,брался хлопьями и плава просто как ебаное балото и невкакую. Слушай так там что важно именно нагреть получаеться чтоб эта дрянь растворилась правельно я понииаю??? И вообще смысл употеблять в/в есть????? Ну приход-заход вся эта фигня есть, и на сколько хороший если сравнивать с метом .
Побольше бы таких ребятулек на форуме. Красава
Искал в печенье в клеточку продафец в магазине отказал, что это вы едите такое особенное?
Привет .Понадоедаю тебе ещё немного..Братулёк так а с 1гр после очистки какой выход получаеться ??? Наверно 0,9 да??? И ты так и неответил на главный интерес , приход вообще есть и какой по силе ,как у мета ??? Или другой ???
Если нет испражнений кабанов, то это - "взорванный лес"©Прямуючи по стежці до локації, мене здивувало те, що майже під кожним деревом у напрямку пошуків були сліди диких лісових кабанів, які рили під деревами.
Так, буває, що вихід дійсно складає 0,9, а іноді навіть 0 — це вже залежить від якості вихідного матеріалу. Наприклад, як таке сталося з Benetton. Проте це рідкість, коли процес псується саме на «фінальній стадії» при випаровуванні води.Привет .Понадоедаю тебе ещё немного..Братулёк так а с 1гр после очистки какой выход получаеться ??? Наверно 0,9 да??? И ты так и неответил на главный интерес , приход вообще есть и какой по силе ,как у мета ??? Или другой ???
Так само, як і Ви, завжди повторюю всьому своєму оточенню: амфетамін має бути білим, сухим і абсолютно без запаху. Але багато хто вважає, що такий продукт — “слабкий”. Я кажу: який він слабкий? Це зовсім не проблема амфетаміну, а наслідок того, що Ваші слизові оболонки вже опалені й некротизовані. Вони просто не працюють і не сприймають адекватну кількість речовини, яку Ви вживаєте.Если нет испражнений кабанов, то это - "взорванный лес"©
Надо бынайти свой баннер с текстом: "амфетамин должен быть белый, сухой и без запаха, а то заебалась это повторять, как попугай".
Хорошо,что хоть кто-то ещё заморачивается и чистит амф.
Можеш детальніше про некротизовану слизову.?Так само, як і Ви, завжди повторюю всьому своєму оточенню: амфетамін має бути білим, сухим і абсолютно без запаху. Але багато хто вважає, що такий продукт — “слабкий”. Я кажу: який він слабкий? Це зовсім не проблема амфетаміну, а наслідок того, що Ваші слизові оболонки вже опалені й некротизовані. Вони просто не працюють і не сприймають адекватну кількість речовини, яку Ви вживаєте.
Саме тому Вам і потрібен вологий, “вонючий” амфетамін, бо він створює хімічний опік на вже пошкодженій (некротизованій, тобто мертвій) слизовій. Через цей хімічний опік речовина потрапляє в кров у потрібній кількості разом з розчинниками і «прекурсорами». Але це ненормально. У здоровому стані слизовоі носа та горла амф має проникати через «цілі» мембрани клітин, без додаткового хімічного травмування (хім опіку) слизової.
У мене також свого часу була некротизована слизова оболонка в носовій порожнині та пазухах. Про це мені сказав ЛОР. Саме тому я вирішив перейти на інший спосіб вживання та почав шукати методи очищення речовини.
Мне удалось сохранить слизистую за 17 лет системы, но если юзать мокрое вонючее перекисленное дерьмо, ныне заполонившее рынок, то наверное за пару лет носу настаёт хана. А ещё через парочку и мозгуТак само, як і Ви, завжди повторюю всьому своєму оточенню: амфетамін має бути білим, сухим і абсолютно без запаху. Але багато хто вважає, що такий продукт — “слабкий”. Я кажу: який він слабкий? Це зовсім не проблема амфетаміну, а наслідок того, що Ваші слизові оболонки вже опалені й некротизовані. Вони просто не працюють і не сприймають адекватну кількість речовини, яку Ви вживаєте.
Саме тому Вам і потрібен вологий, “вонючий” амфетамін, бо він створює хімічний опік на вже пошкодженій (некротизованій, тобто мертвій) слизовій. Через цей хімічний опік речовина потрапляє в кров у потрібній кількості разом з розчинниками і «прекурсорами». Але це ненормально. У здоровому стані слизовоі носа та горла амф має проникати через «цілі» мембрани клітин, без додаткового хімічного травмування (хім опіку) слизової.
У мене також свого часу була некротизована слизова оболонка в носовій порожнині та пазухах. Про це мені сказав ЛОР. Саме тому я вирішив перейти на інший спосіб вживання та почав шукати методи очищення речовини.
капли назомер в помощь, но они до пизды, если юзать мокрый порошок с остатками растворителя и кислоты в комбоМожеш детальніше про некротизовану слизову.?
По якій причині звернувся до лора? Які проблеми почалися? З цим взагалі щось можна зробити?
Щось інформації в гуглі небагато
Трохи контексту. Маю відношення до хіміі і медицини. Вивчав у ВНЗ. Тому маю юридичне право ставити діагнози та призначати лікування. З хімією і лабораторною практикою також знайомий 5 років. Але був троічніком. Ідеальне поєднання для нарчіпєта)Можеш детальніше про некротизовану слизову.?
По якій причині звернувся до лора? Які проблеми почалися? З цим взагалі щось можна зробити?
Щось інформації в гуглі небагато
бля, я думала, что так делают все нормальные торчи.очищеня поверхні скла телефону спиртом або іншим антисептиком для рук перед вживанням та кресленням паралельних
Прикольно! Щиро радію, що знайшов однодумницю!Мне удалось сохранить слизистую за 17 лет системы, но если юзать мокрое вонючее перекисленное дерьмо, ныне заполонившее рынок, то наверное за пару лет носу настаёт хана. А ещё через парочку и мозгу
ах, где же ты был на старой лабе,когда я проповедовала и рассказывала, что с чьим амфетамином не так, мыла ледяным безводным ацетоном и перекристаллизировала амф и мет?)Прикольно! Щиро радію, що знайшов однодумницю!
Це якось чистив Тіп-топовський стаф. Влітку, доречі, в них був дуже прикольний прям супер. Потім спаганився.З одрого мішка. Цей сушився при т 25-30С. Висока температура сприяє кристалізації та блиску
Так само роблю. Купую нон-стоп в супермаркеті і обов’язково на кавовому острівцю беру собі трубочку а той 4)Касаемо трубочек, то можно брать и разрезать обычные пластиковые ( в нос их не нужно пихать, чтобы вноздрить вещество, ну а после можно выбросить.
Капець, я так само це роблю. Але звичайно спочатку наступив на граблі. Проаналізувавши змінив підход до ранкової підзарядки). Спочатку сніданок, в ідєалє прогулянка на свіжлму повітрі, а потім вже прийом упорінчика))Ещё неплохо не ебашить натощак, чтобы не грохать желудок,
Дійсно. Теж таке роблю. Це ну прям must have на мою думку. Бо всі корочки (козявкі) вони виходять після такого промивання.орошать слизистую во время и после занюхов раствором морской соли с 9% хлором натрия либо готовыми версиями по типу Хьюмера, но это уже для тех, кто прям очень ответственно подходит к употреблению.
Та був молодий, зелений, з гарячою головою як більшість початківців. І взагалі на це не звертав увагу та думав що вистачить надовго, але не так сталося як гадалося))ах, где же ты был на старой лабе,когда я проповедовала и рассказывала, что с чьим амфетамином не так, мыла ледяным безводным ацетоном и перекристаллизировала амф и мет?)
самородок ты краснокнижный))))
я в завязке, но наслышана, что там за русская рулетка с 50 оттенками амфетамина. Иногда балуюсь кокаином, но с его чистотой всё сложно у нас в стране.Це якось чистив Тіп-топовський стаф. Влітку, доречі, в них був дуже прикольний прям супер. Потім спаганився.
Когда ведёшь здоровый образ жизни, чтобы наркотики лучше пёрли)Та був молодий, зелений, з гарячою головою як більшість початківців. І взагалі на це не звертав увагу та думав що вистачить надовго, але не так сталося як гадалося))
Ніби прочитала мої думкиКогда ведёшь здоровый образ жизни, чтобы наркотики лучше пёрли)
Когда-то давно мэм был с этой фразой, про водичку только из фильтра, узнала тогда в нём себя и долго смеялась. Но лучше так, чем плакать потом от атрофии слизистой и спаленных вен, распечатывая пах нестерильным баяном с хуй-пойми чем внутри него.Ніби прочитала мої думки
Дякую за таку розгорнуту відповідь .Трохи контексту. Маю відношення до хіміі і медицини. Вивчав у ВНЗ. Тому маю юридичне право ставити діагнози та призначати лікування. З хімією і лабораторною практикою також знайомий 5 років. Але був троічніком. Ідеальне поєднання для нарчіпєта)
Що до твоїх запитань. Звернувся до лікаря-ЛОРа через сильні головні болі та виділення зеленого кольору з носа. Після вживання амфетаміну через залізну трубочку, якою користувався вечь двір у кєнта на хаті і яка перебувала у використанні невідомий термін (можливо, пів року чи рік) і виникло інфікування і запалення слизової. Звичайно що не дотримання гігієни спричинило інфікування, а далі запалення гайморових пазух і розвиток лівостороннього гаймориту. Пазузи пробтвали голкою Куліковського та промивали антисептичним розчином (не памятаю назву).
Причини інфікування та ускладнення:
1. Гігієна: використання спільної трубочки яка була переносчиком бактерій та вірусів.
2. Механічне подразнення: вдихання через жорсткий предмет з гострими краями травмує слизову, відкриваючи шлях для інфекцій.
3. Порушення захисного бар’єра: вдихання носом агресивних речовин (розчинники, залишки непрореагованих кислот/лугів) які мають не фізіологічний ph (більше-менше інтервалу 5,5-6,5, зазвичай у солей амфу що мені зустрічались pH був лужним, близько 8) послаблює місцевий імунітет і відкриває ворота для інфекціі/вірусів… чіііікс, добрий вечір)
Після лікування повстало питання: а чи можлива регенерація слизових оболонок? І скільки для цього потрібно часу? Пошукав відповіді і знайшов:
1. Легкі хім ураження: Відновлення відбувається за 1-2 тижні.
2. Глибокі х пошкодження: На відновлення може піти 2-3 місяці, але можливе утворення рубців (відновлення нєможліє).
Історія продовжується. Якось я натрапив на старій версіі форуму Сєкти на повідомлення від одного з сєктантів про існування групи Drugstore, яка займається розповсюдженням безкоштовних тестів драг речовин. Думвю ісі про них чули. Зацікавившись, я звернувся до них через Telegram. Мені запропонували пройти психологічний тест, щоб оцінити мій психологічний стан (ступінь пєрєдурачєності)) та потребу в психологічній допомозі.
Після цього зі мною зв’язався оператор каналу, та запропонував отримати реактиви для перевірки. Думаю, всі знайомі що існують такі реактивами але коштують кучу бабок, а тут бєзкаштовна. Разом із ними у комплекті мені надіслали бонуси: паперові трубочки, картки, а також брелок для ключів.
Тестами користувався декілька разів та на старій версіі форма під цим ніком викладав фотки у пана Псіхо про результати. Але ці паперові трубочки та нові карточки тоді мене трохи змусили призадуматись про гігієну під час вживання пєдруліна. Наче відкрились очі, грьобаний інсайт зловив на те що це така дурість крутити купюру якою користувались 1000 людей в тому числі бомжі та нюхати через гроші елітний порошок пана Психа.
Після того випадку все змінилось… на краще. Але це зовсім не сподобалось моєму (не освідченому, з міцним імунітетом) оточенню яке і досі вважає мене дивним та не підтримує такі ініціативи як чисті паперові трубочки та очищеня поверхні скла телефону спиртом або іншим антисептиком для рук перед вживанням та кресленням паралельних прямих.
А сфоткайте вашу пєдру. Цікаво яка вона на вигляд. Розчиніт у шприці дистильованою водою. Розчин мутний?Дякую за таку розгорнуту відповідь .
В мене якись трабл що речовини дуже мало впитуються слизовою, вони просто налипають шарами до того моменту поки просто не можу дихати. Це щось теж типу того що слизова нормально не функціонує. Не розумію як відновити роботу
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.