Нічний марафон: чиї закладки знайти простіше — «Панацеї» чи Benetton? Порівняння на практиці. Вечірня перевірка у суботу

А сфоткайте вашу пєдру. Цікаво яка вона на вигляд. Розчиніт у шприці дистильованою водою. Розчин мутний?
Зараз немає, але я в принципі про меф. І брав повністю різний і завжди результат однаковий.

Классно !!!

Професійний підхід і багато корисної інформації 👏

🫱🏽‍🫲🏼Так само, як і Ви, завжди повторюю всьому своєму оточенню: амфетамін має бути білим, сухим і абсолютно без запаху. Але багато хто вважає, що такий продукт — “слабкий”. Я кажу: який він слабкий? Це зовсім не проблема амфетаміну, а наслідок того, що Ваші слизові оболонки вже опалені й некротизовані. Вони просто не працюють і не сприймають адекватну кількість речовини, яку Ви вживаєте.

Саме тому Вам і потрібен вологий, “вонючий” амфетамін, бо він створює хімічний опік на вже пошкодженій (некротизованій, тобто мертвій) слизовій. Через цей хімічний опік речовина потрапляє в кров у потрібній кількості разом з розчинниками і «прекурсорами». Але це ненормально. У здоровому стані слизовоі носа та горла амф має проникати через «цілі» мембрани клітин, без додаткового хімічного травмування (хім опіку) слизової.

У мене також свого часу була некротизована слизова оболонка в носовій порожнині та пазухах. Про це мені сказав ЛОР. Саме тому я вирішив перейти на інший спосіб вживання та почав шукати методи очищення речовини.
А можна так само a-pvp очищати?

А можна так само a-pvp очищати?
Трохи теоріі а потім практика.

Класи речовин:
Амфетамін
:
Належить до класу фенетиламінів і психостимуляторів.
Це полярна сполука, особливо в формі солі (сульфат або фосфат), добре розчиняється у воді та інших полярних розчинниках.

Альфа-ПВП (α-PVP):
Належить до класу катінонів, який близький до амфетамінів, але має кетонову групу.
Це теж полярна сполука, але з меншою розчинністю у воді порівняно з амфетаміном.
Альфа-ПВП добре розчиняється в полярних органічних розчинниках, таких як спирти (етанол, ізопропанол) чи ацетон.

Чи можна очищати амфетамін і альфа-ПВП кухонними методами?

Очищення амфетаміну:

Амфетамін сульфат або фосфат у воді утворює полярний розчин, оскільки вода є полярним розчинником.

Прості методи очистки:
Розчинення у воді
: Нерозчинні домішки залишаються у вигляді осаду.
Фільтрація: Спресована вата або фільтрувальний папір у шприці добре підходять.
Рекристалізація: Амфетамін можна осадити, додавши полярний органічний розчинник (наприклад, спирт) до водного розчину.

Очищення альфа-ПВП:
Альфа-ПВП має полярні властивості, але його розчинність у воді менша через гідрофобну частину молекули.

Альфа-ПВП краще розчиняється у полярних органічних розчинниках (ізопропіловий спирт, етанол, ацетон), які також ефективно видаляють органічні домішки.

Чи підходить вода, вата і температура до 60°C?

Для альфа-ПВП:

Вода, як полярний розчинник, менш ефективна, оскільки альфа-ПВП має обмежену розчинність у воді.

Кращі результати дає полярний органічний розчинник, наприклад, ізопропіловий спирт.

Вата та шприц можна використовувати для видалення нерозчинних частинок.

Температура до 60°C безпечна для альфа-ПВП, оскільки він стабільний до вищих температур.

Полярність розчинів:
Амфетамін у воді
: Це полярний розчин, оскільки і вода, і амфетамін у формі солі взаємодіють через іонні зв’язки.

Альфа-ПВП у спирті: Це теж полярний розчин, оскільки спирт має полярну гідроксильну групу (-OH), яка взаємодіє з молекулою альфа-ПВП.

Рекомендації для очищення:

Для амфетаміну
:
Використовуйте воду як полярний розчинник, нагрівайте до 50-60°C для розчинення, фільтруйте через вату, а потім додайте спирт для осадження та рекристалізації.

Для альфа-ПВП:
Краще використовувати спирт (ізопропанол (ізопропіловий спирт) чи етанол), який ефективно розчиняє домішки та залишає нерозчинні компоненти для фільтрації.

Вода може бути менш ефективною, тому за необхідності її використовують разом із нагріванням.

Висновок:
Полярність розчинника відіграє ключову роль у процесі очищення. Амфетамін краще очищати у воді, тоді як альфа-ПВП — у спиртових розчинах. Методи з використанням вати, шприців та температур до 60°C підходять для обох речовин, але для максимального результату важливо враховувати їх розчинність у полярних і неполярних середовищах.

Останнє редагування:
ах, где же ты был на старой лабе,когда я проповедовала и рассказывала, что с чьим амфетамином не так, мыла ледяным безводным ацетоном и перекристаллизировала амф и мет?)
А я памятаю ваші коментарі. Як ви в тріп-репорті пояснювали продавцю що повар не так робить і шо треба змінити під час синтезу щоб продукт відповідав очікуванням.

Очищення це ще і красиво. Наче морозні візерунки (фростінг), ті які утворюються на вікнах під час зими через замерзання водяної пари в повітрі на холодній скляній поверхні.

Але на фото амфетамінові візерунки)
IMG_1337.jpeg

А я памятаю ваші коментарі. Як ви в тріп-репорті пояснювали продавцю що повар не так робить і шо треба змінити під час синтезу щоб продукт відповідав очікуванням.

Очищення це ще і красиво. Наче морозні візерунки (фростінг), ті які утворюються на вікнах під час зими через замерзання водяної пари в повітрі на холодній скляній поверхні.

Але на фото амфетамінові візерунки)
Переглянути вкладення 71500
Ти не вживаєш альфу? Мені останні рази амфетамін привозили гірший чим альфу

Я не вживаю альфа-ПВП, тому що його вплив на організм значно сильніший і небезпечніший порівняно з амфом. Основна проблема в тому, як ці речовини впливають на рівень нейромедіаторів у мозку, зокрема дофаміну.

Вплив на дофамін та інші нейромедіатори
Амфетамін: стимулює вивільнення дофаміну, норадреналіну та серотоніну. Рівень дофаміну підвищується приблизно на 300-400% від нормального рівня. Але ц рівень все ще дозволяє мозку частково відновлюватися після вживання, якщо прийом не був надто частим.

Альфа-ПВП: значно сильнішим стимулятором, який викликає масивний викид дофаміну та блокує його зворотнє захоплення. Рівень дофаміну може підвищуватися на 800-1000% або навіть більше. Через такий різкий і сильний вплив на нейромедіатори організм не встигає відновлюватися, що призводить до серйозних неврологічних і психічних проблем.

Наслідки для відновлення
Амф. Хоч його вживання шкодить нейромедіаторній системі, рівень дофаміну знижується поступово, і організм має шанс на відновлення, якщо є перерви між прийомами. Відновлення після одноразового марафонного прийому може займати від кількох днів до кількох тижнів залежно від дози.

Альфа. Масивний викид дофаміну та його тривала блокада призводять до виснаження нейронів. Відновлення може займати місяці або роки, а в деяких випадках пошкодження є незворотними. Це викликає глибоку депресію, тривожні розлади, психози та сильне фізичне виснаження.

Чому я не вживаю альфа-ПВП:
Альфа викликає значно сильнішу залежність, ніж амфетамін, через свій масивний вплив на дофамінову систему.

Тривале вживання призводить до психозів, параної, галюцинацій та інших психічних розладів.

Порушується серцева діяльність, підвищується артеріальний тиск, посилюється ризик інсульту та інших серцево-судинних ускладнень.

Організм і мозок відновлюються значно повільніше або не відновлюються взагалі, що робить кожний прийом значно небезпечнішим.

Тому якщо амфетамін викликає стимуляцію і залежність, його вплив значно м’якший і більш контрольований у порівнянні з альфа-ПВП. Для мене альфа-ПВП — це занадто небезпечний ризик для здоров’я)

Ти не вживаєш альфу? Мені останні рази амфетамін привозили гірший чим альфу
странные у тебя аргументы в пользу выбора пирриков. Ты в курсе, что от альфы разрушаются нейронные связи? если проще, платы перегорают, причём частенько после первых же приёмов.

странные у тебя аргументы в пользу выбора пирриков. Ты в курсе, что от альфы разрушаются нейронные связи? если проще, платы перегорают, причём частенько после первых же приёмов.
В отличие от a-pvp это научно доказано для метамфетамина

В отличие от a-pvp это научно доказано для метамфетамина
да что ты говоришь)))) ну тогда вперёд, солись, доказывай, что это вещество безобидно)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Альфа вкусное вещество
вонючее до ужаса, до рыгачки

да что ты говоришь)))) ну тогда вперёд, солись, доказывай, что это вещество безобидно)
Памятаю свій перший раз альфи
Потім пів роки в тумані і параної
А далі реабілітація
і виведення шлаків чаєм •Лужаня😎
коли дотяпив що щось пішло не так
Юзав інтраналально

Памятаю свій перший раз альфи
Потім пів роки в тумані і параної
А далі реабілітація
і виведення шлаків чаєм •Лужаня😎
коли дотяпив що щось пішло не так
Юзав інтраналально
А зубы как? Целые есть?

Неправильна компанія, яка не знала як юзати. Виявляється йоро тре курити.
Тоді плати не погоріли.

Вдруге це сталось так: «любі друзі» підсипали на напас шишок. Вдихнув «сушій понт» бо відчув присмак хімози. То плати не погоріли. Параноїло весь вечір з повітряними тривогами 🚨 бонусом)

Зуби -1
🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷
🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷

Неправильна компанія, яка не знала як юзати. Виявляється йоро тре курити.
Тоді плати не погоріли.

Вдруге це сталось так: «любі друзі» підсипали на напас шишок. Вдихнув «сушій понт» бо відчув присмак хімози. То плати не погоріли. Параноїло весь вечір з повітряними тривогами 🚨 бонусом)

Зуби -1
🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷
🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷
а было 26 вместо 32? хм
я думала, что только я - уникал, у которой ещё не все зубы мудрости прорезались))))))

Та от неё в любом виде фляга свистит у всех, просто у каждого свои кастомные запайки.
1.Мусора
2.Падающие дома и стихийные бедствия
3.Все кругом враги, пытаются свести с ума
(эти три - самые частые из наблюдений за солевыми)

а было 26 вместо 32? хм
я думала, что только я - уникал, у которой ещё не все зубы мудрости прорезались))))))

Та от неё в любом виде фляга свистит у всех, просто у каждого свои кастомные запайки.
1.Мусора
2.Падающие дома и стихийные бедствия
3.Все кругом враги, пытаются свести с ума
(эти три - самые частые из наблюдений за солевыми)
Куда вы проебали их ?

Назад
Зверху Знизу