Зараз немає, але я в принципі про меф. І брав повністю різний і завжди результат однаковий.А сфоткайте вашу пєдру. Цікаво яка вона на вигляд. Розчиніт у шприці дистильованою водою. Розчин мутний?
Зараз немає, але я в принципі про меф. І брав повністю різний і завжди результат однаковий.А сфоткайте вашу пєдру. Цікаво яка вона на вигляд. Розчиніт у шприці дистильованою водою. Розчин мутний?
А можна так само a-pvp очищати?Так само, як і Ви, завжди повторюю всьому своєму оточенню: амфетамін має бути білим, сухим і абсолютно без запаху. Але багато хто вважає, що такий продукт — “слабкий”. Я кажу: який він слабкий? Це зовсім не проблема амфетаміну, а наслідок того, що Ваші слизові оболонки вже опалені й некротизовані. Вони просто не працюють і не сприймають адекватну кількість речовини, яку Ви вживаєте.
Саме тому Вам і потрібен вологий, “вонючий” амфетамін, бо він створює хімічний опік на вже пошкодженій (некротизованій, тобто мертвій) слизовій. Через цей хімічний опік речовина потрапляє в кров у потрібній кількості разом з розчинниками і «прекурсорами». Але це ненормально. У здоровому стані слизовоі носа та горла амф має проникати через «цілі» мембрани клітин, без додаткового хімічного травмування (хім опіку) слизової.
У мене також свого часу була некротизована слизова оболонка в носовій порожнині та пазухах. Про це мені сказав ЛОР. Саме тому я вирішив перейти на інший спосіб вживання та почав шукати методи очищення речовини.
Трохи теоріі а потім практика.А можна так само a-pvp очищати?
А я памятаю ваші коментарі. Як ви в тріп-репорті пояснювали продавцю що повар не так робить і шо треба змінити під час синтезу щоб продукт відповідав очікуванням.ах, где же ты был на старой лабе,когда я проповедовала и рассказывала, что с чьим амфетамином не так, мыла ледяным безводным ацетоном и перекристаллизировала амф и мет?)
Ти не вживаєш альфу? Мені останні рази амфетамін привозили гірший чим альфуА я памятаю ваші коментарі. Як ви в тріп-репорті пояснювали продавцю що повар не так робить і шо треба змінити під час синтезу щоб продукт відповідав очікуванням.
Очищення це ще і красиво. Наче морозні візерунки (фростінг), ті які утворюються на вікнах під час зими через замерзання водяної пари в повітрі на холодній скляній поверхні.
Але на фото амфетамінові візерунки)
Переглянути вкладення 71500
странные у тебя аргументы в пользу выбора пирриков. Ты в курсе, что от альфы разрушаются нейронные связи? если проще, платы перегорают, причём частенько после первых же приёмов.Ти не вживаєш альфу? Мені останні рази амфетамін привозили гірший чим альфу
В отличие от a-pvp это научно доказано для метамфетаминастранные у тебя аргументы в пользу выбора пирриков. Ты в курсе, что от альфы разрушаются нейронные связи? если проще, платы перегорают, причём частенько после первых же приёмов.
да что ты говоришь)))) ну тогда вперёд, солись, доказывай, что это вещество безобидно)В отличие от a-pvp это научно доказано для метамфетамина
вонючее до ужаса, до рыгачкиАльфа вкусное вещество
Памятаю свій перший раз альфида что ты говоришь)))) ну тогда вперёд, солись, доказывай, что это вещество безобидно)
А зубы как? Целые есть?Памятаю свій перший раз альфи
Потім пів роки в тумані і параної
А далі реабілітація
і виведення шлаків чаєм •Лужаня•
коли дотяпив що щось пішло не так
Юзав інтраналально
Кайф жеда что ты говоришь)))) ну тогда вперёд, солись, доказывай, что это вещество безобидно)
Повідомлення об'єднано автоматично:
вонючее до ужаса, до рыгачки
а было 26 вместо 32? хмНеправильна компанія, яка не знала як юзати. Виявляється йоро тре курити.
Тоді плати не погоріли.
Вдруге це сталось так: «любі друзі» підсипали на напас шишок. Вдихнув «сушій понт» бо відчув присмак хімози. То плати не погоріли. Параноїло весь вечір з повітряними тривогами бонусом)
Зуби -1
Куда вы проебали их ?а было 26 вместо 32? хм
я думала, что только я - уникал, у которой ещё не все зубы мудрости прорезались))))))
Та от неё в любом виде фляга свистит у всех, просто у каждого свои кастомные запайки.
1.Мусора
2.Падающие дома и стихийные бедствия
3.Все кругом враги, пытаются свести с ума
(эти три - самые частые из наблюдений за солевыми)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.