Відгуки/Тріп-репорти

Взяв через бота сорт Amnesia 1 г, оплатив криптовалютою 11$ але бот не зарахував оплату, в підтримці швидко видали точку. Клад лежав перед заправкою і навпроти шоссе біля метро на тротуарі. Взяв в принципі достатьно швидко, не багато зусиль витратив, але мені здається точка на фото все ж таки трошки в іншому місці. Дома вже розпакував під відео і вийшло 0.894 г замість 1 г, ваги в мене професійні ювелірні (до 50г), калібровані тож помилки не могло бути. Написав про це в телеграм з відео, на жаль відповіді не отримав ніякої.

Шишка при відкритті зіпаря добре пахнула і мала чудовий тріхомний сжатий вигляд, одразу видно якісний індор. Була достатьно свіжою і як на мене це достатьно добре. Через вапорайзер на жаль смак був маловідчутний на найнижчих температурах де увесь смак тріхом і має бути відчутним. По ефекту все порядно, сатіво домінант, на мій спавший толлер 7 день. Енергія, фокус і гарний настрій, не дивлячись на важкі останні дні.

В цілому я б рекомендував цей сорт до купівлі одразу оптом у гровера, при умові що вага буде співпадати з заявленою, тож на це зверніть увагу.

Фото на вагах:

Переглянути вкладення 114472

Фото погрінженої:

Переглянути вкладення 114473
Будешь больше брать, смотри акуратно, без гаранта нельзя покупать

Останнє редагування модератором:
снял в касание, не прошла оплата сначала но оператор за полчаса решил вопрос, не успел даже на точку доехать)))

Вкладення

• IMG_0655.jpeg
    IMG_0655.jpeg
    211.6 КБ · Перегляди: 2
Вітаю!
Хочу поділитись своїм досвідом покупок у цьому магазині. Приблизно два тижні тому зробив перше замовлення шишки 1г фрікшоу. Бот видав фото, на фото крапка й підпис камень. Приїхав на локу, людей немає, місце знайшов, а ось камінь неможу. Звернувся до оператора за допомогою. Опер повідомив, що кур'єр напише мені. Через деякий час він написав, я йому пояснив ситуацію й через декілька хвилин мені приходить відео на якому видно як жбурляють маленький камінець (честно сказати я був в шоці, що кур'єр знімає цей момент). Працівник написав, що напевно сильно кинув і треба шукати в глубині кущів. Я повернуся на місце й поновив пощуки. Нажаль вони нічого не принесли, зафільмував всі необхідні моменти, передав, і чекав з надією хоча б на знижку ( про пз навіть не думав, бо перша покупка й такі проблеми). Ввечері написав оператор, та сказав обрати район. Я обрав зручний район і наступного дня з ранку забрав скарб. Лока була прохідна, але безлюдно. Прикоп був по крапці. Шишка була красива, пахуча, вся в трихомах, накурила з одного. В цілому шишка зайшла, можу рекомендувати.
Другий раз брав 2г амнезії. Лока була чудова, безлюдна. Прикоп по мітці й швидко був знятий. Шишка відрізнялась від попередньої. Амнезія була більш волога й мала інший аромат. Також була не велика кількість насяння, що вплинуло на смак. Після плотної банки накурює, але не прям дуже. В цілому задоволен.
І ось недавно робив ще замовлення 2г амнезії. Лока була безлюдна, але кущарі страшні. З першого разу не вдалось знайти скарб і звернувся по допомогу. Мені пояснили, що я не там копав і помітили де треба. Коли був вільний час глянув і забрав за лічіні секунди. По якості стаф як я описав вище.
Готові скарби надійні, є вибір ваги, районів. Тільки хотілось би більше сортів. Якщо є якісь труднощі/питання, то оператор та кур'єр допоможуть. Вцілому враження позитивні. Буду брати ще тут, також планую спробувати гарячі скарби.

брал 2гр на дружбы народов, локация в пешей доступности от метро, клад-магнит хоть и в людном месте, но забирается легко в касание без лишнего палева. шишка без семян с приятным запахом и вкусом, на мой толлер хватает 2-3 колпачков, но курю и не мало. накурка по времени стандартная, часа 2 и постэффекты, на жопу сильно не садит, и на еду не так сильно пробивает, хорошо бы подошло для активного времяпрепровождения.

Вкладення

• IMG_20250905_174849_334.jpg
    IMG_20250905_174849_334.jpg
    3.6 MБ · Перегляди: 3
Назад
Зверху Знизу