• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

Вечірній Флуд | заходьте на 🚬

Йоу йоу рейверы добрый вечер

Йоу
Ей яу ей яу
Так блять щас я буду тут читать
Ти будеш говорить, а я буду стрілять
Йоу , ми не гангстери парень , ми траву курим , і банки грабим , Но ми не гангстери парень , ми просто чувакі , на лабі чувааакі , тєми мутим , лаве крутим
Повідомлення об'єднано автоматично:

E35EAA3F-88D8-4570-8349-6F3E5439C398.jpeg
64D8DD29-DF0E-4A29-A2D8-E5A8EBD265C9.jpeg
Ебать душа , смотрите как мы ебем ☝🏻💪💪💪💪

Йоу , ми не гангстери парень , ми траву курим , і банки грабим , Но ми не гангстери парень , ми просто чувакі , на лабі чувааакі , тєми мутим , лаве крутим

E35EAA3F-88D8-4570-8349-6F3E5439C398.jpeg
64D8DD29-DF0E-4A29-A2D8-E5A8EBD265C9.jpeg
Кто не зашел, очень пожалеете !

Переглянути вкладення 47754
Переглянути вкладення 47755

Це щось жостке, я залечу завтра туди, зараз уже спати лягатиму скоро. Але я собі помітив, щоб завтра залетіти

Любі друзі!

Сьогодні вийшла нова гра — NotPixel, як ви вже здогадалися з назви, проект створено розробниками відомої гри NotCoin, яка свого часу щедро винагороджувала гравців за активності і продовжує це робити й досі.

Тепер кілька слів про NotPixel. Ідея гри полягає в тому, що ми отримуємо доступ до величезної карти розміром 1000x1000 пікселів, яку можемо поступово заповнювати кольорами. Наразі карта виглядає доволі різноманітно, але було б чудово зайти і підтримати український прапор 🇺🇦, або ж малювати щось за власним бажанням.

Щогодини ви можете отримувати нагороди та прокачувати свої навички. Чим більше прокачуєтесь, тим більше пікселів можна заповнити одночасно. Це дозволяє масштабніше змінювати карту!Переглянути вкладення 47734

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Заходьте, малюйте та насолоджуйтесь грою! 💪

Оооо, о то кайф 🔥😎

Бачите на карті Український прапор ? О то тебе зайти і красити його в синій і жовтий колір , бо кацапи зносять його :(
Було б круто також робити рейди на російський прапор , і ще можна в грі створити сквад лаби )

так а заходить куда
корды бы:3
Ось тут були корди від ТС
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

не, я в дрочево играть не стану

это именно контакт, хомяки

это вредит бессмертной душе, отвечаю
все ваши хуйкоины,тиктоки,футболы,инстаграмы
за такую хуйню вы в аду парашу мыть будете
Тіктоки, інстаграми, хуйкоїни - повністю згоден.
А футбол що тобі зробив? Я завдяки тому, що в моєму славетному місті є футбольний клуб Карпати - побував по всій Україні, всю юність, 5 років я фанатів і стільки пригод, знайомств пізнав) Не накидуй гамна на вітер наніч)))

свято убежден, что это что то сравни педофилии

только скучное

ну или вот того хачацкого недорастарепа русского

наплодят хуйни

Переглянути вкладення 47754
Переглянути вкладення 47755

А кто не выходил!?🤘

Назад
Зверху Знизу