YMBUkraine
Конфуций
А , то норм насправдіКоробки делать и фасовать печенье

А , то норм насправдіКоробки делать и фасовать печенье
Йоооооу , сука дайте мірко і я буду взривати стадіонЙоу йоу рейверы добрый вечер
ЙоуЙоооооу , сука дайте мірко і я буду взривати стадіон
Йоу , ми не гангстери парень , ми траву курим , і банки грабим , Но ми не гангстери парень , ми просто чувакі , на лабі чувааакі , тєми мутим , лаве крутимЙоу
Ей яу ей яу
Так блять щас я буду тут читать
Ти будеш говорить, а я буду стрілять
Кто не зашел, очень пожалеете !
Це щось жостке, я залечу завтра туди, зараз уже спати лягатиму скоро. Але я собі помітив, щоб завтра залетітиЙоу , ми не гангстери парень , ми траву курим , і банки грабим , Но ми не гангстери парень , ми просто чувакі , на лабі чувааакі , тєми мутим , лаве крутим
Повідомлення об'єднано автоматично:
Переглянути вкладення 47754
Переглянути вкладення 47755
Ебать душа , смотрите как мы ебем
Любі друзі!
Сьогодні вийшла нова гра — NotPixel, як ви вже здогадалися з назви, проект створено розробниками відомої гри NotCoin, яка свого часу щедро винагороджувала гравців за активності і продовжує це робити й досі.
Тепер кілька слів про NotPixel. Ідея гри полягає в тому, що ми отримуємо доступ до величезної карти розміром 1000x1000 пікселів, яку можемо поступово заповнювати кольорами. Наразі карта виглядає доволі різноманітно, але було б чудово зайти і підтримати український прапор, або ж малювати щось за власним бажанням.
Щогодини ви можете отримувати нагороди та прокачувати свої навички. Чим більше прокачуєтесь, тим більше пікселів можна заповнити одночасно. Це дозволяє масштабніше змінювати карту!Переглянути вкладення 47734
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Заходьте, малюйте та насолоджуйтесь грою!
Оооо, о то кайф
Бачите на карті Український прапор ? О то тебе зайти і красити його в синій і жовтий колір , бо кацапи зносять його
Було б круто також робити рейди на російський прапор , і ще можна в грі створити сквад лаби )
Ось тут були корди від ТСтак а заходить куда
корды бы:3
На ніч можна і подрочитьне, я в дрочево играть не стану
это именно контакт, хомяки
это вредит бессмертной душе, отвечаюНа ніч можна і подрочить
Тіктоки, інстаграми, хуйкоїни - повністю згоден.это вредит бессмертной душе, отвечаю
все ваши хуйкоины,тиктоки,футболы,инстаграмы
за такую хуйню вы в аду парашу мыть будете
Понятно. Іді вишивай хрестиком, розкажеш потім шо там.свято убежден, что это что то сравни педофилии
только скучное
ты шото чутка берега перепутал, плыви ка обратноПонятно. Іді вишивай хрестиком, розкажеш потім шо там.
Не ображайся, ми оцінимо залюбки потім твої прекрасні роботиты шото чутка берега перепутал, плыви ка обратно
Дай мне напалиться)Ну що ви спортсмени ? Переглянути вкладення 47733
А кто не выходил!?Йоу , ми не гангстери парень , ми траву курим , і банки грабим , Но ми не гангстери парень , ми просто чувакі , на лабі чувааакі , тєми мутим , лаве крутим
Переглянути вкладення 47754
Переглянути вкладення 47755
Ебать душа , смотрите как мы ебем
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.