В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я зато голос твой слышал )) правда когда ты была хриплая. Но ниче страшного, у меня виртуальное создание образа происходит по общению. :cool:
Ну я-то твой не слышала. Я себе могу такого навизуализировать что сосочки могут дыбом стать)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Потдерживаю

Йоу гайс я короче цецво запіліл тут сценку з фільму пайнепл експрес кому цікаво гляньте будьте ласкаві що думаєте ваша думка важлива для мене..=)

добре

проб нема кури соля
я когда апаю, вижу фотку с шишками от аполо, ну прям точь-в-точь как мне крайний раз еще почти полгода назад за флудилку приходило 5г
не знаю чего аполо закрылся, норм шоп был
Да ,жаль конечно. Можно было бонусы давать

Ааа тоді такий темпа тобі не підходе бро тількі скоростя тількі вперед

Привіт бро
По не много набью

Сейчас буду готовить

Надо мясо тушить и буряк варить

Кушать хочется то

Заготовляю дрова в топку,

Коротко ьіп має шафу з єбейшими сортами весь Львів шаленіє,бандити хочуть їх кришувати, вони в мінусі, поліція щось рознюхує патруль по вулицям біля їх дому, вони вирішують сховати частину на складі і вирушають у ділову зустріч на теренах франкіска. Неочікувано потрапляють у погоню та перестрілку в нерівних умовах. Але їм фартить машина попадає на міну...так сука на міну у західній Україні, а хулі? Це кіно тут все можна.. на горизонті з'являються копи. Вони тікають через села. Їм вдається сховатися.. вони прагнуть закінчити розпочате і відправитися у гори в спокійну гавань. Їм це вдається і вони розуміють що для щастя потрібно бути собою і не вийобуваться...

Сейчас буду готовить

Надо мясо тушить и буряк варить

Кушать хочется то
Узварчику йобни ще вопше топчик:3

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу