В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

го

💥 Гуркіт в Криму: під ударом ― ворожі системи ППО, морські судна та гелікоптер

📣 Загарбники у тимчасово окупованому Криму упродовж кількох днів дрижали від небувалого гуркоту ― їхні дороговартісні системи протиповітряної оборони виявились безпорадними перед влучними ударами воїнів ГУР МО України.

🎥 На відео результати успішної демілітаризації півострова ― уражено цілу низку російських радіолокаційних станцій (РЛС):

● 48Я6-К1 “Подльот” (2шт);
● 1Л125”Ніобій-СВ” (2шт);
● 39Н6 “Каста 2Е2” (3шт);
● 9С19 “Імбірь”;
● “Нєбо-СВ”;
● С-300ВМ;
● “Нєбо-М”;
● 59Н6-Е “Протівнік-ГЕ”;
● БРЛС “Мис”.

Також під удар потрапили пускова установка С-300СВ, командні пункти РЛС “СТ-68” та РЛС 39Н6 “Каста 2Е2”, а ще ― три московитські зенітні ракетно-гарматні комплекси “Панцирь-С1”, транспортно-буксирне судно проєкту С4236, універсальний буксир “фьодор урюпін” та вертоліт Мі-8 російських окупантів.

⚔️ Боротьба триває!

там в тг у гур мо столько влучань выставили
Це все за скількі часу за ці сутки влупили?

Я зато голос твой слышал )) правда когда ты была хриплая. Но ниче страшного, у меня виртуальное создание образа происходит по общению. :cool:
Ну я-то твой не слышала. Я себе могу такого навизуализировать что сосочки могут дыбом стать)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Потдерживаю

Йоу гайс я короче цецво запіліл тут сценку з фільму пайнепл експрес кому цікаво гляньте будьте ласкаві що думаєте ваша думка важлива для мене..=)

добре

проб нема кури соля
я когда апаю, вижу фотку с шишками от аполо, ну прям точь-в-точь как мне крайний раз еще почти полгода назад за флудилку приходило 5г
не знаю чего аполо закрылся, норм шоп был
Да ,жаль конечно. Можно было бонусы давать

Ааа тоді такий темпа тобі не підходе бро тількі скоростя тількі вперед

Привіт бро
По не много набью

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу