В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Сейчас буду готовить
Повідомлення об'єднано автоматично:

Надо мясо тушить и буряк варить

Кушать хочется то

Заготовляю дрова в топку,

Коротко ьіп має шафу з єбейшими сортами весь Львів шаленіє,бандити хочуть їх кришувати, вони в мінусі, поліція щось рознюхує патруль по вулицям біля їх дому, вони вирішують сховати частину на складі і вирушають у ділову зустріч на теренах франкіска. Неочікувано потрапляють у погоню та перестрілку в нерівних умовах. Але їм фартить машина попадає на міну...так сука на міну у західній Україні, а хулі? Це кіно тут все можна.. на горизонті з'являються копи. Вони тікають через села. Їм вдається сховатися.. вони прагнуть закінчити розпочате і відправитися у гори в спокійну гавань. Їм це вдається і вони розуміють що для щастя потрібно бути собою і не вийобуваться...

Сейчас буду готовить

Кушать хочется то
Узварчику йобни ще вопше топчик:3

Сейчас буду готовить

Кушать хочется то
А я вареники буду

Ну я-то твой не слышала. Я себе могу такого навизуализировать что сосочки могут дыбом стать)))

Потдерживаю
Знаешь есть поговорка: Командиров нам не надо, Командиром буду Я.
Так вот когда будешь следующий раз там фантазировать - знай голос у меня Командирский. :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

О, салате здоров'я! 🥗 Ти — справжній герой світу харчування, бо в тобі поєднуються смак, корисність та легкість. Ти — це вітамінний вибух, який дарує енергію, очищає організм і підтримує імунітет. А ще ти такий різноманітний: можеш бути з руколою, авокадо, горіхами, сиром або навіть з екзотичними інгредієнтами. Ти — це не просто їжа, ти — стиль життя! 😄

Але пам’ятай: навіть салат потребує балансу. Нехай твої компоненти будуть свіжими, а заправка — легкою. Тоді ти справді станеш символом здоров’я та гарного самопочуття! 💚

Ти — натхнення для всіх, хто хоче бути сильним, енергійним і щасливим. Так тримати, салате! 🥗✨

О, салате здоров'я! 🥗 Ти — справжній герой світу харчування, бо в тобі поєднуються смак, корисність та легкість. Ти — це вітамінний вибух, який дарує енергію, очищає організм і підтримує імунітет. А ще ти такий різноманітний: можеш бути з руколою, авокадо, горіхами, сиром або навіть з екзотичними інгредієнтами. Ти — це не просто їжа, ти — стиль життя! 😄

Але пам’ятай: навіть салат потребує балансу. Нехай твої компоненти будуть свіжими, а заправка — легкою. Тоді ти справді станеш символом здоров’я та гарного самопочуття! 💚

Ти — натхнення для всіх, хто хоче бути сильним, енергійним і щасливим. Так тримати, салате! 🥗✨
Блять це справді так зі сторони виглядає?

Знаешь есть поговорка: Командиров нам не надо, Командиром буду Я.
Так вот когда будешь следующий раз там фантазировать - знай голос у меня Командирский. :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:
Не заводи меня здесь много народу) 🫦

І в правду життя стає легшим але ми повільно стаємо частиною цієї павутини і у кожного свій інтелект

І в правду життя стає легшим але ми повільно стаємо частиною цієї павутини і у кожного свій інтелект
Философски размышляешь

И я тоже буду наливай)
Только мне со швепсиком помешай

Непоганий тим більше ціна жирна

повод есть ? Такой вискарь дорогой просто бухать х.з
Може собі позволить

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу