Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Разводит меня что молодого, уже пол года мне по ушам ездит. Уже и с мясом - шашлычок.
Каже - все буде!!!
Только меня мучает вопрос - Когда уже это всё будет.
Ну да мені всі кажуть спирт то є спирт, але коли спирт у дубовій бочці п'ять років зберігається він наповнюється духом того дерева дуба чи іншого я хз поправте.. тейво і ти по справжньому відчуваєш всі землянистістт у вині, весь контраст у віскарі, та всю силу лева у коньяку. Чи то шабо чи то азнаурі але його вам раджу внатурі... Фрістайл йопти
Повідомлення об'єднано автоматично:
вау хлопці і дівчата ми на одній хвилі, от що справжня єдність...
Ну да мені всі кажуть спирт то є спирт, але коли спирт у дубовій бочці п'ять років зберігається він наповнюється духом того дерева дуба чи іншого я хз поправте.. тейво і ти по справжньому відчуваєш всі землянистістт у вині, весь контраст у віскарі, та всю силу лева у коньяку. Чи то шабо чи то азнаурі але його вам раджу внатурі... Фрістайл йопти
Повідомлення об'єднано автоматично:
вау хлопці і дівчата ми на одній хвилі, от що справжня єдність...