Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Ну я думаю купити сорт цбд для власного використання, чим я думав коли брав собі насіння. Мі справді замовити такий сорт, була можливість зараз нажаль немає грошей хіба знайдуться спонсори. Ціна насіння в районі ~450/3шт
Любитель. Були типу вау результати, але це одиничний випадок і в індорі, на днаті, ну ти сам розумієш, а ось від матінки природи хіба що 1-3 на підвіконнику і то в останній момент перелив і вони згнили як я тоді плакав, ти не повіриш
Любитель. Були типу вау результати, але це одиничний випадок і в індорі, на днаті, ну ти сам розумієш, а ось від матінки природи хіба що 1-3 на підвіконнику і то в останній момент перелив і вони згнили як я тоді плакав, ти не повіриш
Та в мене от зараз дерево бонсай росте пацанюра, пересадив його бо почало коріння загнивати, підкріпив мікоризою сподіваюся зайде... Ні то буде дуже шкода
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.