• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Паску спеки травой
🤣🤣🤣💥 Та вже шукаю рецепт калачів, плюс хочу італійську паску що в магазинах продають вона така ніжна та розсипчаста, думаю ще сектантам роздати пасочки маленькі якщо вдасться тісто на них. Так сказати підігнати від душі)))

Токо надо заслать ему грамм 10-20 шоб минимум пару г шш в пасочке было

Думаю 3-6 пасочок маленьких зробити ... Дійсно може половину витрачу на пасочки і комусь пілжену, ну не буду багато говорити вже блище до діла скажу що і як

Азазазазаз:troll-(136)::troll-(28)::troll-(28)::troll-(28)::troll-(28)::troll-(28)::troll-(28)::troll-(28)::troll-(28):

Та да, доречі для магизу якось від них в якості бонусів постійним клієнтам - норм двіж я думаю це би і ребус підняло і настрій клієнтам

Думаю норм двіж для магазину, це в якості бонусу за покупки постійним клієнтам для них плюс до реби для клієнта приємні спогади
Повідомлення об'єднано автоматично:

я тогда тоже пас, лучше внатуре Пусть пацыки покурит
Блооо, ну окей зроблю підгони тоді пацанам з району, дякую

Як вам ідея Darkseid
Думаю норм двіж для магазину пасха з коноплею, це в якості бонусу за покупки постійним клієнтам для них плюс до реби для клієнта приємні спогади

Та да, доречі для магизу якось від них в якості бонусів постійним клієнтам - норм двіж я думаю це би і ребус підняло і настрій клієнтам
Погримуха ПОЧТАЛЬЙОН тобі якраз норм, або ЕЛЕКТРИК на крайняк ДОКТОР

Може в натурі зробити пост пропозицію, на замовлення зробити пасочки з коноплею думаєте не запустять сходу, хтось дасть передоплату?

Може в натурі зробити пост пропозицію, на замовлення зробити пасочки з коноплею думаєте не запустять сходу, хтось дасть передоплату?
Де Буш замовляти в кого

Ага ваші пропозиції, адмін наказав змінити нік, 14 буде безкоштовна можливість
Мвняц на СУ ШЕФ

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу