Хахаха, блін сук там у вас так круто, метро, я короче раз засцав буду чесний з'їздити на лівий берег в Раста магазин зразу на першій зупинці метро після мосту пам'ятаєш?
Получається буква л більша за букві і на кілька пікселів але це реально розгледіти...
Повідомлення об'єднано автоматично:
Хахаха, блін сук там у вас так круто, метро, я короче раз засцав буду чесний з'їздити на лівий берег в Раста магазин зразу на першій зупинці метро після мосту пам'ятаєш?
Да на метро дарница он и щас есть, брал на той неделе там колпак и гриндер по 50 грн как в старые добрые завели, токо то вторая после моста, первая левобережка
Да на метро дарница он и щас есть, брал на той неделе там колпак и гриндер по 50 грн как в старые добрые завели, токо то вторая после моста, первая левобережка
Ваша, ну я так по спогадах)) короче ну Київ потужне місто там на майдані Незалежності є поворот ліворуч після арка по лівій стороні,а в ній ресторан для хіпстерів. Короче мене там пригостили вином з пляшки та сигаретою, чіл конкретний
Короче, якщо ти знаєш типу культуру РЕЙВІВ, техно, була така тусовка на заводах остання зупинка як на північ йти від центру або зупинка від маку і хуячити ще пішки пів години. До майже ріки. То там проводили рейв тусовку СХЕМАхBoilerroom ото був двіж, справді кажучи не сподобалась музика, якась вона занадто брутальна була, але окремі частини так нічо зайшли, а скільки там дівчат було і кожна йде знайомитися, ну майже))