• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Короче, якщо ти знаєш типу культуру РЕЙВІВ, техно, була така тусовка на заводах остання зупинка як на північ йти від центру або зупинка від маку і хуячити ще пішки пів години. До майже ріки. То там проводили рейв тусовку СХЕМАхBoilerroom ото був двіж, справді кажучи не сподобалась музика, якась вона занадто брутальна була, але окремі частини так нічо зайшли, а скільки там дівчат було і кожна йде знайомитися, ну майже))😇

Пучеглазую козу я тебе не покажу патамушта указы пучеглазые глазы

А мені проба шишок їде від Erebus , короче будем тестити
Devil Armageddon короче мені граму буде забагато. Якщо придумаю як декарболізувати шишку зроблю вам по печенюшці 0.25г в кожній, а ще 0.25 дам кенту з міста... Як вам пропозиція за доставку заплатите 80 грн?

Бо в пічці довго дуже аж годину треба гріти, а то електроенергія, грошей нема вопше буду розраховуватися за комуналку державними грошима що роздавали взимку
Повідомлення об'єднано автоматично:

Записую💓💞
я всегда за бро!!!!

Devil Armageddon короче мені граму буде забагато. Якщо придумаю як декарболізувати шишку зроблю вам по печенюшці 0.25г в кожній, а ще 0.25 дам кенту з міста... Як вам пропозиція за доставку заплатите 80 грн?
Да не гони, лучше курни лишний раз, я 0.25 за раз скуриваю, думаю через желудок напрет только со спайсом)

Бо в пічці довго дуже аж годину треба гріти, а то електроенергія, грошей нема вопше буду розраховуватися за комуналку державними грошима що роздавали взимку

Записую💓💞
Я думаю просто пизда шишке будет, там надо грамм 10 минимум на опыты

Да не гони, лучше курни лишний раз, я 0.25 за раз скуриваю, думаю через желудок напрет только со спайсом)
Та 11-дельта канна сильніше діє 0.25 рілі потужніше. Я тіпа толеру 0 маю не хочу обурюватися, бо весна треба працювати, але вибір за тобою як скажеш так буде..

Я думаю просто пизда шишке будет, там надо грамм 10 минимум на опыты
Та ні я робив і з грама просто зроблю порційно типу спочатку замішу тісто декарболізую марихуану і порційно порівну всиплю всередину речення щоб кожному порівну було... Бо якщо в тісто замішати дійсно є великий ризик що не розподілю рівномірно, густе

Я не по почте и не ем тгк давно так шо пас сори(
:(

Паску спеки травой

Ну окей, щось придумаю...

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу