В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Останнє редагування:
Ну да мені всі кажуть спирт то є спирт, але коли спирт у дубовій бочці п'ять років зберігається він наповнюється духом того дерева дуба чи іншого я хз поправте.. тейво і ти по справжньому відчуваєш всі землянистістт у вині, весь контраст у віскарі, та всю силу лева у коньяку. Чи то шабо чи то азнаурі але його вам раджу внатурі... Фрістайл йопти🫠
Повідомлення об'єднано автоматично:

🤪вау хлопці і дівчата ми на одній хвилі, от що справжня єдність...
мне говорили что давно никто коньяк годами не настаивает и до одного места те звездочкм . Ну может какои елитный еще выдержуют годвми

Наберете мне когда до рулетке дойдете

view
Мне медиа нравится)))

Ты в прошлый раз тоже самое говорил, у меня потом кровь носом пошла
Переглянути вкладення 83530
Береги ноздри с детства)

мне говорили что давно никто коньяк годами не настаивает и до одного места те звездочкм . Ну может какои елитный еще выдержуют годвми
Я чесно хщ у тих процесах не шарю певно кулер якийсь барвник ароматизатор цукровий сиропячик плюс еліксир Вікінгів тей маєш блять лев і літаєш на наступний день страждаєш.

ну водка 90 гривен коньяк 200 .Я в плане того что набухатса можно и чем то подешевле)
Я согласен набухаться можно и дешевле. Можно спирт взять развести и выйдет тебе бутылка по 40грн. Но тут состояние от опьянения более приятное. Я предпочитаю не часто пить но пить что-то нормальное проверенное.

Чівас окей не пробував але барменом працював тіпи заходять такі кенти мої... Оуу літ класний віскарь 12років ... Адмін втикає на мене я такий ну так класний віскарь...

Блять кагєшно чорну ізу то правильно але як її в землі знайти скажіть будь ласка?🤔

Не верь что говорят. Нормальный коньяк настаивают как и раньше.
Ну да с одним согласен подьёбок сейчас куча. Да и дешёвых никаких коньяков очень много. Зайди в АТБ - там почти все дешёвые коньяки пить не возможно.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу