В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Да зараз вже вродє 1000 штук смс треьа

Та пацани тіпа по приколу були залишки шишок старих тіпа петухіа я їх короче зробив масло з них тгк частину пропало а от від старості ЦБН І ЦБД виросли то якщо три чотири кекси з'їсти нкхуйово так розслабляє плюс на сон клонить
Я понял кто ты, у меня еще лежит тот кусок шоколадки с орехами, скормлю может кому нибудь
Повідомлення об'єднано автоматично:

Да зараз вже вродє 1000 штук смс треьа
Норм

Как раз сегодня ебанул

Я понял кто ты, у меня еще лежит тот кусок шоколадки с орехами, скормлю может кому нибудь

Норм

Как раз сегодня ебанул
То ти шо шоколад брав собі і не з'їв? А чого

Наче ак здавалося що вже в темі від 10000 в темі смс треба бля руля

То ти шо шоколад брав собі і не з'їв? А чого
Це не я брав, со мной поделились половинкой, а я с типом четвертью, того кто половину сьел наменяло но он кг 50 и без толера, а того что четверть нет но он нормального веса и долбит, четверть лежит бо я решил разузнать откуда оно и передумал хавать, тем более аналогичен второму персонажу

Д2.png

Це не я брав, со мной поделились половинкой, а я с типом четвертью, того кто половину сьел наменяло но он кг 50 и без толера, а того что четверть нет но он нормального веса и долбит, четверть лежит бо я решил разузнать откуда оно и передумал хавать, тем более аналогичен второму персонажу
Дякую ну да тіпа тіпа без толера забирає а от з тодером нє, бро той шоколад хуйня я вже набагато кращий готую стабільний глянцевий, а не правилами какашку якусь😂 кекси вопше бомба бро якщо надо відправлю без ніяких проблем

Дід про це спить і мріє
він з Поллі на рулі два місця і п'ять призовых по 30 дол з коефіціентом х2
Я з грудня місяця ні одної рулі не пропустив і жодної не виграв...
Но я не здаюся))) Має прорвати і понесеться перемога за перемогою..має бути баланс в поироді

Ну я ж тебе говорил успеешь еще выкинуть, что он не сломан

Кстати ты ж дожми до 500, руля на носу уже ;)
а говорят уже что тысяча нужна

тыща от юли, тыща от зеленского и тыща от того самого

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу