I hate lies
Гуру
Да зараз вже вродє 1000 штук смс треьа
Я понял кто ты, у меня еще лежит тот кусок шоколадки с орехами, скормлю может кому нибудьТа пацани тіпа по приколу були залишки шишок старих тіпа петухіа я їх короче зробив масло з них тгк частину пропало а от від старості ЦБН І ЦБД виросли то якщо три чотири кекси з'їсти нкхуйово так розслабляє плюс на сон клонить
НормДа зараз вже вродє 1000 штук смс треьа
То ти шо шоколад брав собі і не з'їв? А чогоЯ понял кто ты, у меня еще лежит тот кусок шоколадки с орехами, скормлю может кому нибудь
Повідомлення об'єднано автоматично:
Норм
Как раз сегодня ебанул
Так і єДа зараз вже вродє 1000 штук смс треьа
Це не я брав, со мной поделились половинкой, а я с типом четвертью, того кто половину сьел наменяло но он кг 50 и без толера, а того что четверть нет но он нормального веса и долбит, четверть лежит бо я решил разузнать откуда оно и передумал хавать, тем более аналогичен второму персонажуТо ти шо шоколад брав собі і не з'їв? А чого
надо надоПамагай
10 000?Наче ак здавалося що вже в темі від 10000 в темі смс треба бля руля
Ска
Ну я ж тебе говорил успеешь еще выкинуть, что он не сломанработает
Кстати ты ж дожми до 500, руля на носу ужеработает
Дід про це спить і мріє10 000?
Дякую ну да тіпа тіпа без толера забирає а от з тодером нє, бро той шоколад хуйня я вже набагато кращий готую стабільний глянцевий, а не правилами какашку якусьЦе не я брав, со мной поделились половинкой, а я с типом четвертью, того кто половину сьел наменяло но он кг 50 и без толера, а того что четверть нет но он нормального веса и долбит, четверть лежит бо я решил разузнать откуда оно и передумал хавать, тем более аналогичен второму персонажу
Я з грудня місяця ні одної рулі не пропустив і жодної не виграв...Дід про це спить і мріє
він з Поллі на рулі два місця і п'ять призовых по 30 дол з коефіціентом х2
а говорят уже что тысяча нужнаНу я ж тебе говорил успеешь еще выкинуть, что он не сломан
Кстати ты ж дожми до 500, руля на носу уже![]()
Ахахах вася 1:1 , я повелсятуц туц туц
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.