Devil
Чайка - пробу не давать
Помню вк...помню вк были шапки
Помню вк...помню вк были шапки
Я хз у ВК про шапки але я може просто не попав тоді на шапкипомню вк были шапки
кстати у тебя новая ава или была?Оо, вот это я понимаю авка а не значки оте
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тоже интересно
новогодние шапки все на аву надевалиЯ хз у ВК про шапки але я може просто не попав тоді на шапки
В мене у ВК був свій магазин і уроди прикрили так і все пропало ...після того все пішло на перекос а корона все добилаПомню вк...
Старую со стикером схрестилкстати у тебя новая ава или была?
нюдсы продавал?)В мене у ВК був свій магазин і уроди прикрили як і все пропало ...після того все пішло на перекос а корона все добила
магазин чего?))В мене у ВК був свій магазин і уроди прикрили так і все пропало ...після того все пішло на перекос а корона все добила
Непонял)Давай як так і буде схема проста не має ніякої схеми просто бац бац і все всі щасливі всі сміються
Можна і так сказати.... Ахха ахханюдсы продавал?)
Тут сильно глубокий смыслНепонял)
за аву доплачивают?))Старую со стикером схрестил
Спортпитом занимався...магазин чего?))
перефразируюНепонял)
Договариватся надо)за аву доплачивают?))
Шо надо вьебать чтобы дошло?)перефразирую
Це друже циклічність, добре якщо все розпочинається з повільного до швидкого ж можливість адаптуватися, трошки некомфортно якщо навпаки!!))
это как униформа в футболе, чтоб знать кого бить по ногам, а кого нетза аву доплачивают?))
о, привет шпинатперефразирую
Це друже циклічність, добре якщо все розпочинається з повільного до швидкого ж можливість адаптуватися, трошки некомфортно якщо навпаки!!))
Можна грушу с ногиШо надо вьебать чтобы дошло?)
я думаю щас можно спокойно наркотики вк торговать, никто трогать не будет))0Спортпитом занимався...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.