I hate lies
Гуру
Ну не в і такі знатоки як ти
Бро будь ласкавий зроби скрін ще воно бо я все обшарив але не можу розлупитися з мене кекс з цбд поштою ...В настройках есть галочка отображать подписи
Повідомлення об'єднано автоматично:
Вот тут подписи включаются, как раз сегодня у себя проверял
ЩяБро будь ласкавий зроби скрін ще воно бо я все обшарив але не можу розлупитися з мене кекс з цбд поштою ...
Напишеш мені в лічку, скинеш данні я відправлю смаколиків
Ага а мій підпис видно бо в мене ця галочка ок тіпа активна
Видно, там ссылка на империал лабАга а мій підпис видно бо в мене ця галочка ок тіпа активна
медицинские походуЦе прикольно все але що за кекси з сбд
Щиро дякую дружище!!! Посилка вже готова просто відправ данні нової поштиВидно, там ссылка на империал лаб
Повідомлення об'єднано автоматично:
Не видно вообще подписи если с телефона в вертикальной ориентации, в горизонтальной с планшета видно или с пк, не парся - если в профиле в разделе информация есть подпись значит она есть
Яка посылка, я шо дурачекЩиро дякую дружище!!! Посилка вже готова просто відправ данні нової пошти
Памагайооо, скоро руля
Чого всі бояться посилокЩиро дякую дружище!!! Посилка вже готова просто відправ данні нової пошти
Та пацани тіпа по приколу були залишки шишок старих тіпа петухіа я їх короче зробив масло з них тгк частину пропало а от від старості ЦБН І ЦБД виросли то якщо три чотири кекси з'їсти нкхуйово так розслабляє плюс на сон клонитьЦе прикольно все але що за кекси з сбд
Аа, у тебя же 500 смс в теме нема, не запишут значитооо, скоро руля
Та ну його на хуй, я не помойка якусь хуйню хаватьТа пацани тіпа по приколу були залишки шишок старих тіпа петухіа я їх короче зробив масло з них тгк частину пропало а от від старості ЦБН І ЦБД виросли то якщо три чотири кекси з'їсти нкхуйово так розслабляє плюс на сон клонить
Бо там тягче спетлять чем с кладаЧого всі бояться посилок
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.