SiriusWhite
Гуру
З радістю стану на пробу грибів. Досвід з грибами і загалом з психоделіками обширний. Тріп-репорт в терміни, з таймінгом та фото)
Останнє редагування:
Привет! Давайтеyuliiac , работали с вами) Что скажете, на коко записать вас?
брат2) привет , лучший просто) с открытием новой секты тебя!)З радістю стану на пробу грибів. Досвід з грибами і загалом з психоделіками обширний. Тріп-репорт в терміни)
Привет, от души, бро) Тебя так же с открытиембрат2) привет , лучший просто) с открытием новой секты тебя!)
1. Кокаїн 0.5Деді ін да хаус, бандюги!
Марло чує кожного та кожну, звісно я не міг залишити своїх людей без проб топового асорті
Мені потрібні ви, профі своєї справи, для написання незабуваємих тріп-репортів!
Цього разу відкриваю проби на весь товар, який в мене є на сьогодні, тож кожен знайде те, що йому хочеться.
Будь ласка, залишайте свої заявки в цій темі, але пишіть обгортовано, чому саме вас потрібно обрати. Обов'язково пишіть користуючись цим шаблоном:
Велике прохання не турбуйте в особистих стосовно проб!
Керівник процесу: Chris Partlow
Записуючись на пробу ви забов'язуєтесь відписати тріп протягом 72 годин!
Перелік товару та кількість місць доступних для запису нижче:
Кокаїн - 0.5г
1.2.
Декстрометамфетамін - 0.5г
1.2.
Кетамін - 0.5г
1.2.
Амфетамін - 1г
1.2.3.4.
МДМА кристали - 1г
1.2.
Таблетки екстазі - 2шт
1.2.3.
Мефедрон - 1г
1. Шоеку2.3.4.
Бошки / шишки - 1г
1.2.
Гриби - 3г
1.2.
Записав вас.Влечу на мєф, репортів поки в підписі немає, але скоро будуть )
Записал вас на coco.Привет! Давайте
Записал вас на XTC.Вечер Добрый! Давненько не кушал экстази, прекрасный репорт гарантирован.
Спасибо
на хtc меня не забудьте)Записав вас.
Напишіть в особисті данні для отримання, будь ласка.
Обов'язково в такому форматі:
Місто, Поштова служба та номер відділення, ПІБ, номер телефону
Повідомлення об'єднано автоматично:
Записал вас на coco.
Напишите мне данные для получения в личные сообщения.
Обязательно в таком формате:
Город, Почтовая служба / камера хранения, если Киев, номер отделения / почтомата, ФИО, номер телефона
а меня на грибсына хtc меня не забудьте)
Записав і на гриби і на кетамін)Ще на кетамін можете мене записати. Приклади тріп-репортів в описі.
Д-мет.
Опыт со стимуляторами большой.
Кроме репорта, действие вещества будет выражено в контенте и в выложенной информации на LabRC, которая сейчас необходима и с отссылкой на ваш магазин.
Записал вас на XTC.запишите на xtc , более 5 лет стажа употребления мдма, келов, более 10 репортов в прошлом по xtc/mdma
Запишіть на екстазі - писав вам репорт на мдма, цікаво порівняти , чи є різниця між єшками і мдма в діїДеді ін да хаус, бандюги!
Марло чує кожного та кожну, звісно я не міг залишити своїх людей без проб топового асорті
Мені потрібні ви, профі своєї справи, для написання незабуваємих тріп-репортів!
Цього разу відкриваю проби на весь товар, який в мене є на сьогодні, тож кожен знайде те, що йому хочеться.
Будь ласка, залишайте свої заявки в цій темі, але пишіть обгортовано, чому саме вас потрібно обрати. Обов'язково пишіть користуючись цим шаблоном:
Велике прохання не турбуйте в особистих стосовно проб!
Керівник процесу: Chris Partlow
Записуючись на пробу ви забов'язуєтесь відписати тріп протягом 72 годин!
Перелік товару та кількість місць доступних для запису нижче:
Кокаїн - 0.5г
1. yuliiac2.
Декстрометамфетамін - 0.5г
1.2.
Кетамін - 0.5г
1. SiriusWhite2.
Амфетамін - 1г
1.2.3.4.
МДМА кристали - 1г
1. Rogash2. Паликарп
Таблетки екстазі - 2шт
1. Alexliproll2. Sponge Bob3.
Мефедрон - 1г
1. Шоеку2. R3dF0x3.4.
Бошки / шишки - 1г
1.2.
Гриби - 3г
1. SiriusWhite2.
есть ли разница?есть мдма есть в ектези а в екстези мдма нема )Запишіть на екстезі, цікаво побачити, чи є різниця з дією з мдма
На мдма відписав репорт, проба була видана до падіння форуму
Повідомлення об'єднано автоматично:
Запишіть на екстазі - писав вам репорт на мдма, цікаво порівняти , чи є різниця між єшками і мдма в дії
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.