альфы в муке не существует)Последняя партия альфа мука мукой, 0.5 увалил и 0 ефекта. Не рекомендую.
У вас все найдеться) "мука" образно не прет...альфы в муке не существует)
альфы в муке не существует)
Ненаход номер два, піздєц. Місця для розположення дуже дивні, рєбята здають позиціюНенаход перший за дохуя часу, підтримка нажаль не виходить на звʼязок. Крч розчарування
я вам давно написала в личной переписке и уточнила номер заказа, вы молчитеБля, на звʼязок ніхто не виходить в упор, оплата пішла, на сайті не відображається, адмін мовчить. Може хоч тут хтось з адмінів може інфу дати нормально?
все довольны сервисом кроме вас.Абсолютно відморожена операторка. Купив клад - якість фото і клада жах, нн, отрмав пз ще більш паскудної якості. Фото зроблено на ходу, купа однакових размитих кущів на фото, без жодного орієнтиру, просто точка десь в хащах. На питання як знайти таке і чи це адекватний клад операторка тупо ігнорує. Якість сервісу стрімко летить в прірву
Ахахахах, какой ужас, они опять за староеАбсолютно відморожена операторка. Купив клад - якість фото і клада жах, нн, отрмав пз ще більш паскудної якості. Фото зроблено на ходу, купа однакових размитих кущів на фото, без жодного орієнтиру, просто точка десь в хащах. На питання як знайти таке і чи це адекватний клад операторка тупо ігнорує. Якість сервісу стрімко летить в прірву
Я солидарен с вами. Хотя у меня был наход чудом, но ситуация аналогичная. При этом район где находилась закладкка не соответствовал тому который я выбирал на этапе оформления заказа. Сам клад был в хащах, на фото просто метка на дереве, без описания... И где его там искать, неужели прям на дерево приклеил?) Но нет, валялся возле него.Абсолютно відморожена операторка. Купив клад - якість фото і клада жах, нн, отрмав пз ще більш паскудної якості. Фото зроблено на ходу, купа однакових размитих кущів на фото, без жодного орієнтиру, просто точка десь в хащах. На питання як знайти таке і чи це адекватний клад операторка тупо ігнорує. Якість сервісу стрімко летить в прірву
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.