Отзовитесь в элементе Nikita NikВаши отзывы, предложения и пожелания оставляйте тут.
Нарешті ти намутив, гарного тріпуОсь така єшка
Спасибо за терпение, и простите за небольшие задержки! Мы стараемся становится лучше с каждым днёмЗабрал свою посылочку с бонусом. Всё красиво,белый как снег ,пиздует как надо.) Спасибо nabludatel за содействие.)
Нарешті ти намутив, гарного тріпуОсь така єшка
Привіт солоденька, можу пригостити якщо є бажання приїхати до Києва.Доброго дня, замовляла в амф 2г в Ірпіні, дали фото старі зимою. На перезаклад був тільки Київ.. віддала іншим людям (просто так я нічого не отримала взагалі). тепер замовила знову 1г і знову там нічого немає... Можливо якось можна вирішити цю ситуацію???
Привітик, дякую) бажання їхати до Києва є, але точно не за амфом) а коли дійсно щось важливе)Нарешті ти намутив, гарного тріпу
Привіт солоденька, можу пригостити якщо є бажання приїхати до Києва.![]()
Ок, звертайся.Привітик, дякую) бажання їхати до Києва є, але точно не за амфом) а коли дійсно щось важливе)
Дякую)Ок, звертайся.![]()
Я теж так вважала і завжиди було все ок.. в тепер спочатку 2г не знаход бо фото були зимою на річці, зараз літо. Потім перезаклад в Києві ( але, я в Ірпіні) я не в Києві і в Київ не поїду, я віддала іншим людям, не отримавши нічого. тепер другий раз один грам і теж нічого.... Але в нашому місті знижки стоять на клад, можливо знижки не просто так.... Я теж давно в магазині, і це перші рази з такими ситуаціями. Я ж не спеціально це все пишу.. так вийшло..Лучшие! Амф у них о
Пользуюсь услугами магазина не первый год, проблем не было. Клады сделаны шикарно, забираю в одно касания.
Я два рази не знайшла, потім вирішила просто більше не брати, не витрачати гроші...в общем 9 не................находов к ряду, проебал всю зп как конченый нарик в поисках дозы...
и я не прошу вас верить мне, просто скажите пожалуйста, это вообще реально?
Приветствую отписал вам в ЛССпасибо за терпение, и простите за небольшие задержки! Мы стараемся становится лучше с каждым днём![]()
Реально, с кладами бедав общем 9 не................находов к ряду, проебал всю зп как конченый нарик в поисках дозы...
и я не прошу вас верить мне, просто скажите пожалуйста, это вообще реально??
А шо ж ты такое брал, Бро ? И в каком районе ?в общем 9 не................находов к ряду, проебал всю зп как конченый нарик в поисках дозы...
и я не прошу вас верить мне, просто скажите пожалуйста, это вообще реально??
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.