Отзывы

Кстати (я ж не хуй) хочу сказать спасибо за оплату баннера , хоть уже прошло больше недели, но мани были на кармани! Круто когда наблюдается работа как часики!!!

Вчера с одним давним клиентом и другом среди прочего пробежались по:
1000000830.jpg
Screenshot_20250619-132925~2.png
Screenshot_20250619-132942~2.png

На фото выше он желтый и явно не такой как на скрине
Повідомлення об'єднано автоматично:

Это разные Амф

Вкладення

• IMG_6014.png
    IMG_6014.png
    5.6 MБ · Перегляди: 12
На фото выше он желтый и явно не такой как на скрине

Это разные Амф
Нет, это одна партия, разница какой дольше влажным с растворителем окислялся в герметичной среде.

Неудобства как и всегда компенсируем, я же сейчас озвучил что делать с этим не безнадежным продуктом.

Спасибо
Знаю что не обидите ))
На 5/10 такой же ?
Если можно пз компенсацию оператору писать ?)

Хочу выразить свою благодарность коллетиву Тип-топа
За превосходную работу !
Снял клад с амфом в касание , без труда и усилий !Курице большое спасибо, клад сделан грамотно :)
АМФ очень понравился !

РЕКОМЕНДУЮ

Со всем уважением к шору, который я люблю, но случилась не приятная ситуация, вчера из троих кладов 3 ненахода, первый клад вообще была ужасная фотка вся в пикселях опознать место можно было только по птиичьему гомну, пз 1 дали сразу і ще один дали спустя трохи менше доби , але сюрприз обидва пусті, і шо дивно шо на одному пз взагалі не було перерито, тож я хз може кура не чесний на руку(лише припущення)
Пз будь тільки на 0.5г а на 1г так і не дали
Товар Альфа Purple - беру тільки її, бо як не візьму білу то на фотці обовʼязково сніг лежить, і з білою часто були нн
Беру с початку місяця тут часто, і поки клали були в одній частині Русанівки все було зашибісь, за три тижні 1нн лише і то пз дали швидко, а тепер в тій частині де ходять шкури і шкурять, тому хотілося б щоб на це якось відреагували бо потратив 1,5к а стаф навіть в руках не потримав

Якшо шо Тіп Топ все одно люблю, просто ситуація дуже не приємна, хотілося б щоб на це відреагували якось

Та добавьте вы уже 2г меф в Киеве на трое лесной Оболони и ТД. Это ж пиздец )

Опять эта параша

Вкладення

• IMG_6021.jpeg
    IMG_6021.jpeg
    1.1 MБ · Перегляди: 3
Бля отримав я третій пз, слава Богу не там само шо попередні, але це не допомогло, бо там ніхуя нема, і знову ж там не було перерито чи щось таке, маю думку що там ніхуя і не поклали
Шо я маю - 1.5к 3 покупки -> 3нн-> 3пз->3нн
я розумію лот завжди є шанс довбатись в очі і не побачити ізо, але 6!раз ? Не думаю

Хотілося б щоб ситуація вирішилась якось

Бля отримав я третій пз, слава Богу не там само шо попередні, але це не допомогло, бо там ніхуя нема, і знову ж там не було перерито чи щось таке, маю думку що там ніхуя і не поклали
Шо я маю - 1.5к 3 покупки -> 3нн-> 3пз->3нн
я розумію лот завжди є шанс довбатись в очі і не побачити ізо, але 6!раз ? Не думаю

Хотілося б щоб ситуація вирішилась якось
А і прикол такий що до цього брав, і клад завжди був відмічений точною точкою, але останні два пз були не так, один був зона обведена кружечком що дуже не зручно , але ще краще був клад дес ьулоьдві точки і в одній з них повинен бути клад, типу труба 1 або труба 2 бо кура походу забувся де поклав, або може навіть забувся покласти

Назад
Зверху Знизу