Admin Історія про те яким можна бути довбоойбом 3 рази.От вирішив я після недавньої пустої точки знову купувати в цьому магазі траву,і все було непогано ,5 днів підряд все чудово ,з 1 разу знімається,і от 27 серпня цей чудовий день ,коли я пішов за першим класом і ууууу,він оказався пустий ,Добре думаю ,їбати його,все небуду більше брати ,й писати оперу небуду все рівно толку 0.Ніч,не стерпів подумав,та неможе такого бути щоб ще раз пусто було,й оооо боооооги уявляєте,пусто ,перший клад в підїзда біля відра,явно що якийсь мужик там собі порядкував ,на іншому кладі справа від дверей на доріжці,або там п'яний якийсь клад ставив ,або я не знаю,там цигани прибирають завжди,і що саме дивно,цей олух любить ставити на 1 вул,часто беру ,знаю про що говорю.ну 3 клад там де єелізна труба та,це для мене не зрозуміло,бо місце реально не кожен догадався б,але я приблизно думаю що цей день поставив клад в тому самому місті просто в іншому під'їзді.
Це така міні історія як я лоханувся на 2400 й покурив бебру.
Зарас щодо вашого оператора,з ним ніколи не вийдеш на дорогу,копай по периметру,сука я все перекопав,по периметру,в глибину ширину,окрім каміння й твердої землі ніхера .Я йому скрін закинув з попереднього відгука,так цей кадр мене забанив взагалі.Прошу звернути всім на моє повідомлення ,я не брешу,я не працюю від якогось іншого магазах щоб пиздіти,факт є фактом,1 мені не віддали неділі 3 тому,мене тупо забанили. ,й за день 3 пусті точки,не ненаходи,а тупо три пусті точки.
Оператор 0-10( чисто почитаєте ,копайте в периметр,історія покупок,і все,до побачення.На цей раз мені абсолютно насрати що це 1 магаз в моєму місті.Я вже краще бебру буду курити,на те що мені хтось щось віддасть ,в це не вірю,робіть висновки і не купуйте в таких магазах де до вас ставляться так наплювательски.
Фото скрінів не по хронології,
Висновки самі робіть