PreferSimpler
Мудрец
Подружайка не платёжно способная ?
Подружайка не платёжно способная ?
та какіє падружані, нахуй оні нужниПодружайка не платёжно способная ?
Ну тільки лох буде сприймати борг наркоману як інвестиціюТак ты смотри он просит 400, а отдаст 500 - тобишь это инвестиция!
Когда толерок набивается полка за раз - без нее не встанешь с утра.ты шо как вообще под солью можно на работу ходить?Альфа -это для дома накурывся и на голих дивчат дивись)
Скажи, ты действительно такой правильный по жизни или просто ебанутый как я?Ну тільки лох буде сприймати борг наркоману як інвестицію
Не вір клятвам наркомана, одне з найголовніших правил життя. Для мене все зрозуміло по людині, якщо вона вже на наркофорумі жебракує гроші.
Перше де попросиш, батьки та друзі. Якщо вони не дають, то людина кончена. Або вже їм винна, по горло в боргах і знову ж таки кончена. Може бути варіант що батьків вже немає в живих, а друзів немає бо не дружелюбний. Ок, колеги по роботі можуть позичити, якщо ти звісно не хвалився який ти досвідчений торч, скільки ти юзав, і при підносити це як досягнення всього свого життя. Якщо і колеги не позичають, ну кончений, але ще не фінал. Ще є кредитки, пільговий період до зп, зручне оформлення. Але і тут можуть бути борги у людини не закриті. І от після цього всього йде звернення на форумі. Висновки самі зробіть…
ВывезешьВыручите 400 грн
@awesome_1337 tg
Отдам 500 вечером
Не зовсім розумію що ти маєш на увазі в цьому контексті під словами «правильний по життю» та «ібанутий»Скажи, ты действительно такой правильный по жизни или просто ебанутый как я?
Клянеться. Все поверне і це остання дозаВывезешь
Придерживаешься всему что пишешь, никогда не было проблем с наркотиками? Или с высоты опыта занимаешься нравоучениями?Не зовсім розумію що ти маєш на увазі в цьому контексті під словами «правильний по життю» та «ібанутий»
Клянеться. Все поверне і це остання доза
Та то его дело. Просто знаю что вывезет. Не вывозил - не писал быВсе поверне і це остання доза
Пи***ц , магазин не может пойти на уступки?Бля, долганите тогда уж и мне 50)
Не хватает на шишку
Дам за вас плотного
У мене з нарКотиками проблем немає, досвід виключно по ТГК продукції. Мене то не цікавить, хто би що там не писав про нереальні круті відчуття після вживання тієї синтетики. В деяких випадках пишу іронічно, здебільшого про політику, але тут іронії немає, написав свої думки і бачення цих ситуацій з жебракуванням на наркофорумі. Будую логічну лінію з того, скільки людей мали б відмовити або винний їм, що звертається тіп на форум? Якщо мені потрібні були б гроші, ну перша лінія це родичі (батьки, брати/сестри), друга лінія друзі, третя лінія колеги по роботі, четверта якийсь сусід по будинку/парадному/поверху, ну і на крайняк та сама кредитка з кредитним лімітом. А так якщо людина відкинула/пробувала/відмовили в цих всіх названих варіантах, то в світі який я знаю, таку людину називають маргінал (вибачаюсь, це не пряма образа, просто я в такому світі живу), не виключаю існування іншого світу.Придерживаешься всему что пишешь, никогда не было проблем с наркотиками? Или с высоты опыта занимаешься нравоучениями?
Если что "ебанутый" - по-доброму)) в хорошем смысле слова
Він вже не вивіз, навіть не може собі купити полочку, про що тоді може бути мова.Та то его дело. Просто знаю что вывезет. Не вывозил - не писал бы
Реально, заїбали ці не «душевні» не «братскі» магази. Можна же «на хрестик» записати наркоманчику. Їм так попки вилизують за пробу, а вони тут не можуть піти на поступки. Ібаний капіталізм!Пи***ц , магазин не может пойти на уступки?
если не секрет сколько тебе+- ?У мене з нарКотиками проблем немає, досвід виключно по ТГК продукції. Мене то не цікавить, хто би що там не писав про нереальні круті відчуття після вживання тієї синтетики. В деяких випадках пишу іронічно, здебільшого про політику, але тут іронії немає, написав свої думки і бачення цих ситуацій з жебракуванням на наркофорумі. Будую логічну лінію з того, скільки людей мали б відмовити або винний їм, що звертається тіп на форум? Якщо мені потрібні були б гроші, ну перша лінія це родичі (батьки, брати/сестри), друга лінія друзі, третя лінія колеги по роботі, четверта якийсь сусід по будинку/парадному/поверху, ну і на крайняк та сама кредитка з кредитним лімітом. А так якщо людина відкинула/пробувала/відмовили в цих всіх названих варіантах, то в світі який я знаю, таку людину називають маргінал (вибачаюсь, це не пряма образа, просто я в такому світі живу), не виключаю існування іншого світу.
Хто ще так робить, на останні в ще взяти в борг щоб купити наркотиків? Останні гроші витрачаєш на найважливіше для тебе в житті, на що тіп витратить останнє?
Він вже не вивіз, навіть не може собі купити полочку, про що тоді може бути мова.
Реально, заїбали ці не «душевні» не «братскі» магази. Можна же «на хрестик» записати наркоманчику. Їм так попки вилизують за пробу, а вони тут не можуть піти на поступки. Ібаний капіталізм!
Доречі. А якого хуя він просить у нас гроші, і вважає це норм, а не просить магаз йому безкоштовно видати, ввечері заплатить![]()
если не секрет сколько тебе+- ?
Ну по середньо українським міркам, половину життя вже прожив, ще половина залишилась. Не враховуючи війну і шанс завершити життя раніше.если не секрет сколько тебе+- ?
Правильно рассуждаешь но зарекаться и осуждать- опасные игры.. жизнь может сыграть злую шутку
Ну по середньо українським міркам, половину життя вже прожив, ще половина залишилась. Не враховуючи війну і шанс завершити життя раніше.
З приводу роздумів, ну просто це думка що грунтується виключно з мого досвіду, мого оточення, та мого способу життя. Якщо я буду жебракувати та брати в борг на наркотики, останні гроші витрачати не на закриття базових потреб (їжа, вода, одяг, сон), а на наркотики, то як людина, особистість, соціальна істота, з душею, офіційно мертва. Просто тіло, зомбі, для якого самою важливо потребою до закриття є догнатись.
Могу адрес датьТа нахуй твоя дия, пиздуй в ломбард
Бот не общительныйПи***ц , магазин не может пойти на уступки?
ГоМогу адрес дать
Точно!Бот не общительный![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.