Отзывы

Выплату за рулетку получил.
Плюс накинули пенсионных , плюс за стаж плюс за пиздёжь флудильный , и в итоге как обычно получил 7777
Вышло прилично.
:ROFLMAO:
Спасибо Darkseid и Tip Top за щедрые конкурсы !!!
:thumbup::thumbup::thumbup:

Всем доброго времени суток
Решил вот вчера вечером шуршал по просторам нашего прекрасного маркет плейса и наткнулся на старину Дядька Тип топыча
Решил взять потужного Toxic Poison парочку г ведь ценник очень приятный.
В итоге я попал в яблочко ведь за этой лояльной ценой скрывались очень даже порядочные соцветия что не могло меня не оставить в восторге от произошедшего!!!
На мой толлер (курю 5лет почти евридей) хватило 0.27 чтобы меня убило на твердую 9/10
Вообщем учитывая сладкую цену за эти соцветия соотношение цены и качества здесь превосходят ожидание правда.
Пацанам респект и желаю их команде только дальнейшего процветания!

Вкладення

• 20250605_103936.jpg
    20250605_103936.jpg
    424.9 КБ · Перегляди: 2
  • 20250605_103957.jpg
    20250605_103957.jpg
    332 КБ · Перегляди: 2
  • 20250605_103914.jpg
    20250605_103914.jpg
    501.4 КБ · Перегляди: 2
Получил призовые с рулеточной Топки.
+2075 uah на глобал

Честно, только сейчас осознал будучи уже трошки на спокойной обстановке.
Благодарю за благо и двужуху Darkseid & и в общем Tip Top

ВСЕ БУДЕ ТИПТОП!

Щойно отримав першу грошову💸винагороду за рекламний банер. Красно дякую чудовій pinksyndicate 🌷та топовому магазину
🔝 Tip Top 🔝 також користуючись можливістю передаю вітання

Darkseid 🌚 щиро радий що ти знову з нами! Всім гарного настрою🍀

Спасибо Тип Топу, получил недавно оплату за баннер стафом и приз за рулетку без всяких проблем. Спасибо большое за то что вы есть.

Победные за рулетку получил, благодарю команду за регулярные отличные конкурсы 🥷🏼⚡

5 разів купляла шш, було все круто. шш хороші. Але тепер на Троєщині клади з шишками взагалі БІДА! починаючи з 3 травня як пороблено!

3.05 приходжу на місце - там під сусіднім деревом посеред вулиці стоять інші тіпи, теж ваш клад шукають. в результаті нн, причому у всіх.
дали пз.
слава богу пз знайшли - валявся на землі і люди які були навколо бачили його і спеціально не підібрали, шоб пощемити нас коли ми прийдем)

потім 23-го травня купляю знову, і випадає клад за 14.05 (не вказано прикоп/магніт, просто фото на ходу) - нема нічого.
знов дали пз вночі, на ранок одразу прийшла по місцю - теж просто скошена трава і нічого нема, земля некопана, якщо лежав то уже забрали.
далі питання з двома нн поспіль не вирішується ніяк.

ну я може і придурок, шо купила тут знову вчора, знову отримала клад за середину травня і знову нічого там уже не було.
реально швидко отримала пз, ніби як уже з хорошим місцем, але знову нічого НЕМА.
Оператор від всієї душі чесно пішов назустріч, видав ще один пз з магнітом, але він теж був за 15.05 і нічого там на місці... НЕ БУЛО!
У мене просто істерика. це неможливо, не можна так працювати, це якийсь піздєц. -800грн, 5 місць, НІЧОГО!
Всі фото, переписки, пруфи з місця у мене є.

Не знаю шо думати, але шкода просраних грошей на фото трьохтижневої давнини. приїхав у відпустку чоловік з армії, а ми замість покурити те, за шо заплатили гроші бігаємо другий день лазимо по всяких адресах де нічого нема.
дуже, дуже прикро що якість роботи шопу так скурвилась, про оператора нічого поганого не скажу - я б на його місці вже здуріла, бачу людина робить що може і дякую. як далі буде, чи вирішиться якось - хз.
але просто хочу поділитися ситуацією тут, бо це срака якась а не історія покупок...

• Wow
Реакції: Muni
5 разів купляла шш, було все круто. шш хороші. Але тепер на Троєщині клади з шишками взагалі БІДА! починаючи з 3 травня як пороблено!

3.05 приходжу на місце - там під сусіднім деревом посеред вулиці стоять інші тіпи, теж ваш клад шукають. в результаті нн, причому у всіх.
дали пз.
слава богу пз знайшли - валявся на землі і люди які були навколо бачили його і спеціально не підібрали, шоб пощемити нас коли ми прийдем)

потім 23-го травня купляю знову, і випадає клад за 14.05 (не вказано прикоп/магніт, просто фото на ходу) - нема нічого.
знов дали пз вночі, на ранок одразу прийшла по місцю - теж просто скошена трава і нічого нема, земля некопана, якщо лежав то уже забрали.

ну я може і придурок, шо купила тут знову вчора, знову отримала клад за середину травня і знову нічого там уже не було.
реально швидко отримала пз, ніби як уже з хорошим місцем, але знову нічого НЕМА.
Оператор від всієї душі чесно пішов назустріч, видав ще один пз з магнітом, але він теж був за 15.05 і нічого там на місці... НЕ БУЛО!
У мене просто істерика. це неможливо, не можна так працювати, це якийсь піздєц. -800грн, 5 місць, НІЧОГО!

Не знаю шо думати, але шкода просраних грошей на фото трьохтижневої давнини. приїхав у відпустку чоловік з армії, а ми замість покурити те, за шо заплатили гроші бігаємо другий день лазимо по всяких адресах де нічого нема.
дуже, дуже прикро що якість роботи шопу так скурвилась, про оператора нічого поганого не скажу - я б на його місці вже здуріла, бачу людина робить що може і дякую. як далі буде, чи вирішиться якось - хз.
але просто хочу поділитися ситуацією тут, бо це срака якась а не історія покупок...
Купи с рук)) на Троещине шш купить изи )

дали пз.

Купи с рук)) на Троещине шш купить изи )
у чурок на фестивальном рынке ?😹

Ваши отзывы, предложения и пожелания оставляйте тут.
Добра вам. Заказ оформлял у вас 30 числа того месяца уже 6-число а отправки до сих пор не было.
Хотелось бы узнать когда это всё произойдет, спасибо.

Назад
Зверху Знизу