5 разів купляла шш, було все круто. шш хороші. Але тепер на Троєщині клади з шишками взагалі БІДА! починаючи з 3 травня як пороблено!
3.05 приходжу на місце - там під сусіднім деревом посеред вулиці стоять інші тіпи, теж ваш клад шукають. в результаті нн, причому у всіх.
дали пз.
слава богу пз знайшли - валявся на землі і люди які були навколо бачили його і спеціально не підібрали, шоб пощемити нас коли ми прийдем)
потім 23-го травня купляю знову, і випадає клад за 14.05 (не вказано прикоп/магніт, просто фото на ходу) - нема нічого.
знов дали пз вночі, на ранок одразу прийшла по місцю - теж просто скошена трава і нічого нема, земля некопана, якщо лежав то уже забрали.
далі питання з двома нн поспіль не вирішується ніяк.
ну я може і придурок, шо купила тут знову вчора, знову отримала клад за середину травня і знову нічого там уже не було.
реально швидко отримала пз, ніби як уже з хорошим місцем, але знову нічого НЕМА.
Оператор від всієї душі чесно пішов назустріч, видав ще один пз з магнітом, але він теж був за 15.05 і нічого там на місці... НЕ БУЛО!
У мене просто істерика. це неможливо, не можна так працювати, це якийсь піздєц. -800грн, 5 місць, НІЧОГО!
Всі фото, переписки, пруфи з місця у мене є.
Не знаю шо думати, але шкода просраних грошей на фото трьохтижневої давнини. приїхав у відпустку чоловік з армії, а ми замість покурити те, за шо заплатили гроші бігаємо другий день лазимо по всяких адресах де нічого нема.
дуже, дуже прикро що якість роботи шопу так скурвилась, про оператора нічого поганого не скажу - я б на його місці вже здуріла, бачу людина робить що може і дякую. як далі буде, чи вирішиться якось - хз.
але просто хочу поділитися ситуацією тут, бо це срака якась а не історія покупок...