Підтримую вас парні в усьому чому можна підримати ви всі тут потужні і правильні це приємно і я радий, що я з вами знайомий
Ну нічого зараз побачимо як воно буде правильно чи не правильно мені самому цікаво що воно
Жаль що я не розумію що там сказано але думаю все правильно там сказано що ж поробиш
Все норм робота кіпить але цікаво що гроші зняли в мене і я зрозумів за які саме моменти так буває
Все буде пучком навіть краще якщо саме так тому погнали дальше робити активу
Та да тут і там привета все норм гуляють девки беруть мальчишки стану на пробу грибів відправкою
Фактично все правильно я то вчора був не зрозуміло в якому трансі без інтернету трошки не звично але цікаво
Це добре треба трошки цікавого тут собі наговорити щоб цікаво було жити і сміятися
Все чудово все прекрасно наше жизнь така опасна все прикольно точно знаю за всіма в житті скучаю ето репчик
Я думаю ми всі человеки і маємо робити все так щоб всім було благо тоді благо буде і нам
Та я беру 5 плодів роздушую їх на дошці ложкою ну, як тобі зручно потім розділені плоди кладу в чашку і заливаю кип'ятком на 2 години все готово спробуй тобі сподобається