• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Оралка (флуд = вес и пресс $) минутки на 15$, жирная рулетка каждые 5к смс - Oracle24.bz

Підтримую вас парні в усьому чому можна підримати ви всі тут потужні і правильні це приємно і я радий, що я з вами знайомий

Ну нічого зараз побачимо як воно буде правильно чи не правильно мені самому цікаво що воно

Жаль що я не розумію що там сказано але думаю все правильно там сказано що ж поробиш

Все норм робота кіпить але цікаво що гроші зняли в мене і я зрозумів за які саме моменти так буває

Все буде пучком навіть краще якщо саме так тому погнали дальше робити активу

Та да тут і там привета все норм гуляють девки беруть мальчишки стану на пробу грибів відправкою

Фактично все правильно я то вчора був не зрозуміло в якому трансі без інтернету трошки не звично але цікаво

Це добре треба трошки цікавого тут собі наговорити щоб цікаво було жити і сміятися

Все чудово все прекрасно наше жизнь така опасна все прикольно точно знаю за всіма в житті скучаю ето репчик

Я думаю ми всі человеки і маємо робити все так щоб всім було благо тоді благо буде і нам

Та я беру 5 плодів роздушую їх на дошці ложкою ну, як тобі зручно потім розділені плоди кладу в чашку і заливаю кип'ятком на 2 години все готово спробуй тобі сподобається
У тебя есть сборник цитат деда?)

Гривна сильнейшая фиатная валюта

taiga go на рулю

Короче, показывайте мне свои штучки
Переглянути вкладення 88171

Запись от 100 смс

1
2. LoneDeVlone
3. Carvoeiro
4. Bond007
5. Noir Novelist
6
7. PentaGramma
8. big dope
9. I hate DID
10. Дары_Лесов
11. Zeno
12. Blessed
13. SiriusWhite
14. andrik1488
15. nastybl00d
16. JackJeebs
17. HappyNow
18. dobkin
Приветствую,На первое запиши плиз

Привет!
Спасибо, что маякнул.
На 20 пожалуйста
Смотрю все мои победные втихаря разобрали, выкупили движ)
Приветствую,На первое запиши плиз
Показуйте пруфы пожалуйста, о наличии 100 смс в этой темке

Назад
Зверху Знизу