Лол, і цей підар каже що йому набридли скріни)) та і хулі ти ображаєшся, хуєротий, половина з них взагалі не твої. Іноді здається шо ти їх тупо набираєш побільше аби лиш хтось в твоїй тій недокурілці як-небудь шось флудив, лол)))
Пидор, я говорю что скрины - это честь для тебя давно обесчестенной законтаченки, лол фусука )))Лол, і цей підар каже що йому набридли скріни)) та і хулі ти ображаєшся, хуєротий, половина з них взагалі не твої. Іноді здається шо ти їх тупо набираєш побільше аби лиш хтось в твоїй тій недокурілці як-небудь шось флудив, лол)))
Факт, але це ти завжди підвищуєш ставки і ображаєш тих хто взагалі не причетний, потім чекаєш реакцію і потім скріниш. Криса що хоче виглядати авторитетом, ось хто ти. Ну або йобаний машиномой. Щось одне з двох
Бо ти криса яка лише виводить на емоції, тому все так.Пидор, я говорю что скрины - это честь для тебя давно обесчестенной законтаченки, лол фусука )))
АХАХАХ это пишет пропидор, чье дырявое существование сводится к тому чтобы носится за мной кукарекая и срать в темах Тип ТопаФакт, але це ти завжди підвищуєш ставки і ображаєш тих хто взагалі не причетний, потім чекаєш реакцію і потім скріниш. Криса що хоче виглядати авторитетом, ось хто ти. Ну або йобаний машиномой. Щось одне з двох
Шо ти кудахчеш) це ж ти, як завжди вирішив підрізати репу. Я взагалі тобі не писав, клоун)АХАХАХ это пишет пропидор, чье дырявое существование сводится к тому чтобы носится за мной кукарекая и срать в темах Тип Топа
И как это потешно когда пидоры и крысы видят в ком-то своих тезок АХАХАХАХ
А ще ти формулюєш як йобаний ботан))Пидор, я говорю что скрины - это честь для тебя давно обесчестенной законтаченки, лол фусука )))
А можеш щось українською написати, а не оцим півниковим суржиком? )))Шо ти кудахчеш) це ж ти, як завжди вирішив підрізати репу. Я взагалі тобі не писав, клоун)
Та кудахтай скільки хочеш. Воно ж нічого не важитьА можеш щось українською написати, а не оцим півниковим суржиком? )))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Підр ізали репу якої немає…
Попробуй может хуй из пасти высунуть на времяТа кудахтай скільки хочеш. Воно ж нічого не важить
Тримай в курсі, бидло сольовеПопробуй может хуй из пасти высунуть на время
Та это цветочки, я уже по этому диванному мусорскому петуху столько раз топтался, что и не сосчитать. Доходило до того что оно создавало тему по мне, а водили ему по губам другие старички. Оно кстати решило восстановить эту традицию, очевидно снова знатно засолилось )))думал, что на ночь посмотреть)) по итогу читаю)
Ты послушай что оно мне в голосовом как-то лепилоБлять, нормальная заруба))
Лол) давай) розповсюджуй цю тему, ображенка)Та это цветочки, я уже по этому диванному мусорскому петуху столько раз топтался, что и не сосчитать. Доходило до того что оно создавало тему по мне, а водили ему по губам другие старички. Оно кстати решило восстановить эту традицию, очевидно снова знатно засолилось )))
Gpt змодифікував найвірогідніші результати бійки хісоки проти дарксайда
Короче, побалакав я з тим вашим gpt. Поцікавився всяким різним. Ось шо він вважає по сабжу) "( Привіт! Давай розглянемо гіпотетичні бійки до 100 перемог між Хісокою та Дарксайдом.: Звичайно! Глибокий аналіз сценарію Психологічний аспект: Дарксайд: Звичайний до абсолютного контролю...labrc.name
Ты послушай что оно мне в голосовом как-то лепило
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Делать подобное в ответ тоже знаешь ли признак…. Наказаны то все агрессивные по итогуИ продолжаешь оскорблять не удивительно, Самый крупный сервис ахаха я вас заметил токо потому что у франка не было на моём районе, ну я не вижу дальнейшего смысла разговаривать с тобой Быдло, кому нужно тот выводы правильные сделает кто из нас пиздабол, Швыр галимый)
І це чудовоПиздец. Теперь заходя в любой арбитраж на Тип-топа там ожидаемо срачи Хисоки с Дарксайдом на хуеву тучу страниц
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.