Бро, я тебе сегодня показал как нужно делать, не перебил за одну две минуты (хоть и хотел), лайкнул тебе после 15 минут. Впредь хотелось бы чтобы и ты так делал.И как оно ?)
Бро, я тебе сегодня показал как нужно делать, не перебил за одну две минуты (хоть и хотел), лайкнул тебе после 15 минут. Впредь хотелось бы чтобы и ты так делал.И как оно ?)
Та максимально побутові наразіЕБАТЬ ТУТ ИНТЕЛЕКТУАЛЬНЫЕ ТЕМЫ обсуждают
ТА ВСЕ ТАК ДЕЛАЕМ лишь бы чайки залетные не побеждалиБро, я тебе сегодня показал как нужно делать, не перебил за одну две минуты (хоть и хотел), лайкнул тебе после 15 минут. Впредь хотелось бы чтобы и ты так делал.
Бро тобі скільки років?Думу думаємо як то ухилитися від активних бойових дій
Перчітель))) 33 вжеБро тобі скільки років?
І як твій нікнейм на українській мові буде, не можу ніяк перевести?
Чайки чайками, я про то чтобы свои друг другу не мешали и не апали просто так не глядя!ТА ВСЕ ТАК ДЕЛАЕМ лишь бы чайки залетные не побеждали
Перчітель, будемо знайомі, я Джеймс!Перчітель))) 33 вже
Джеймс Бондпросто Бонд.
Вітаю! Думав порадиш кісь варіанти з ухилянтством) мені юрист на серйозному каже шукай собі дружину з інвалідністю хоча б другої групи...Перчітель, будемо знайомі, я Джеймс!
А краще просто Бонд.
ПриветВсем салам
Время то позднее АрмагеддонПривет
Ай привіт, допомагай нам до 8200 дістатисяВсем салам
Я спать скороАй привіт, допомагай нам до 8200 дістатися
Да це не той варіант, щоб жінка інвалід, там ще й куча бумаг треба зібрати, що ти опікуєшся за нею і більше немає кому.Вітаю! Думав порадиш кісь варіанти з ухилянтством) мені юрист на серйозному каже шукай собі дружину з інвалідністю хоча б другої групи...
А за нік мені соромно, це з доти давній, не думав що буду тут спілкуватися, регався щоб ціни на стаф побачити)
Ну сьогодні на 16-хвилинці вже фініш, а завтра стартуйЯ спать скоро
та мне на финиш пораНу сьогодні на 16-хвилинці вже фініш, а завтра стартуй
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.